Fructe exotice

FRUCTELE PENTRU CARE MERITA SA CALATORESTI

Toate fructele descrise în această secțiune sunt ocazional, foarte rar sau deloc disponibile în țara noastră. Pe acest Pământ uimitor există zeci și sute de varietăți de fructe – care așteaptă să fie descoperite și savurate – și ne-am propus să le trece în revistă și în timp, să le ”testăm” personal pe toate, pentru a putea aprecia efectele directe ale acestora asupra organismului.

Vă vom împărtăși atât experiențele noastre cu aceste fructe, cât și ale multora dintre fructarienii pasionați – pentru a avea adunate la un loc o enciclopedie de date dedicate sursei inimaginabile de nutriție reprezentată de fructe.

Așa cum vă închipuiți – cele mai multe dintre fructele uimitoare ale lumii se regăsesc în zonele tropicale, în Asia de sud-est, Africa sau America de sud – dar pentru că locuim pe o Planetă mică și transporturile aeriene au făcut călătoriile o posibilitate accesibilă tuturor – pe măsură ce vă vindecați corpul de suferințele fizice, vă simplificați dieta, relațiile și viața, veți redirecționa din ce în ce mai multe resurse (bani, timp, energie) către propria persoană și veți găsi timp pentru călătorie și aventura de cunoaștere a planetei Pământ.

Tot ce avem pe acestă lume, în această viață sunt EXPERIENȚELE NOASTRE DE VIAȚĂ.
Orice altceva ne este luat la trecerea ”în lumea de dincolo”.
Nu ducem cu noi dincolo nici posesiunile avute (nici măcar corpul fizic), nici relațiile și nici măcar cunoștințele dobândite.
Luăm cu noi doar ENERGIA EXPERIENȚELOR prin care am trecut pe Pământ.

Așa încât, folosirea fructelor pentru a ne ”curăța” corpul, a ne ”curăța” creierele, ochii și mințile de mucus și ceață, și pentru a ne ajuta să ne ”curățăm” viața de toate gunoaiele acumulate într-o viață – ne va ajuta să ne re-așezăm aventura vieții către direcția menită: îmbogățirea continuă și EVOLUȚIA.
Veți depăși stagnarea și obstacolele în care vă blochează suferința, vinovăția și frica – și veți călători în lumi colorate – pline de arome, soare și lumină!

© 2011 - 2021 Fundatia Simile. Toate drepturile rezervate.

Sprint Pharma detine o gama larga de suplimente alimentare si suplimente nutritive 100% naturale ce va ajuta in ameliorarea diferitelor afectiuni de care suferiti.
Fie ca vine vorba de pietre la rinichi, prostata, afectiuni ale ficatului, circulatie, afectiuni ale articulatiilor, digestie, colici abdominale ale bebelusilor, memorie scazuta, colesterol sau raceala si gripa, la Sprint Pharma gasiti suplimentele alimentare naturale de care aveti nevoie.

Cos de cumparaturi
Momentan nu sunt produse in cos.
Continua cumparaturile
0