Politica de retur a produselor digitale Centrul Natura

Cartile in format digital (ebooks), nu se pot returna sub nicio conditie. Clientul are responsabilitatea de a verifica compatibilitatea formatelor electronice disponibile pe centrulnatura.ro cu dispozitivul detinut. Cartile in format electronic securizate nu se pot converti in alte formate. Centrul Natura nu poate returna, converti sau pune la dispozitia clientului alte formate decat cele existente pe site in momentul tranzactiei.

Cartile in format digital securizate, in formatele PDF, distribuite de catre Centrul Natura pot fi accesate doar prin intermediul platformei software ADOBE DIGITAL EDITIONS.
Inainte de accesarea cartilor in format digital este OBLIGATORIE autorizarea Adobe Digital Editions cu un cont Adobe. Mai mult, in cazul in care o carte eletronica a fost deschisa cu Adobe Digital Editions neautorizat, iar ulterior se face autorizarea, cartea/cartile descarcate si accesibile inainte de autorizare vor deveni indisponibile. In aceasta situatie, Centrul Natura nu va restitui contravaloarea ebook-ului si nici nu va retrimite o alta copie a cartii digitale intr-o varianta la care nu s-a aplicat inca licenta unui utilizator.

Cartile autorizate pe un cont Adobe Digital Editions nu pot fi accesate de pe alt cont, chiar daca acele conturi sunt detinute de catre aceeasi persoana. Astfel, in cazul in care un cont este dezactivat, Centrul Natura nu va retrimite noi copii ale cartilor pentru a fi autorizate pe noul cont Adobe Digital Editions.