Scoala “Sanatate 5D”

ȘCOALA ”SĂNĂTATE 5D”

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, pe drumul “detoxifierii” noastre, cu rabdare si iubire – sprijindu-ne cu prezenta si interesul lor.

Cursurile Scolii vor continua si in anul 2017.

Cui ii sunt utile cursurile acestei scoli?

Oricarei persoane interesate de propria sanatate si de sanatatea familiei.
Lecțiile sunt utile si pentru medicii aflati la inceput de cariera, intrucat definesc și detaliază legaturile dintre componente separat studiate in Facultatea de Medicina, avand și o parte practică foarte consistenta, mai ales in domeniul nutritiei si detoxifierii (domenii aproape deloc studiate in Facultate).
Dar cursul este util mai ales oamenilor interesați realmente de înțelegerea bolii și a sănătății (indiferent de profesie și de ocupație). Nu există limită de vârstă (deși preferăm cursanți peste 18 ani, din motive de maturizare intelectuală). Oricine poate beneficia de Scoala on-line ”Sanatate 5D„.

In ce va consta procesul de invatare?

Centrul Natura va pune la dispozitie un Manual de curs tipărit sau varianta on-line – care cuprinde toate lecțiile ce vor fi discutate in decursul a 12 module de studiu (plus materiale suplimentare).
Nu va exista presiunea timpului – nu va exista o limita de incepere sau de finalizare.
Important este sa treceti prin toate cele 12 module de studiu cat mai amănunțit – parcurgand atat lectiile din manual, aprofundandu-le cu ajutorul Materialelor suplimentare, al discutiilor pe care le vom purta intre noi prin intermediul unui grup yahoo – si al Intrebarilor si raspunsurilor – ce vor fi continuu postate pe Scoala.
La final, pentru a vă verifica intelegerea si a indica parcurgerea informatiilor – veti completa si trimite un exercitiu pentru fiecare Modul (care va reprezenta și Evaluarea eforturilor fiecărei persoane, în parte).

Care este finalitatea Școlii on-line ”Sănătate 5D”?

Dupa ce veti trece prin cele 12 Module – veti primi o diploma de absolvire a Scolii Sanatate 5D – care va permite sa vă considerati cunoscatori ai procesului de detoxifiere prin dieta.
In acest fel, ii veti putea ghida pe cei din jur in acest proces, în cunoștință de cauza si cu întelegerea reala a ceea ce se intampla in organism.
Dar în primul rând, veți beneficia personal de o înțelegere fără precedent a propriului organism, a modului în care vă îmbolnăviți – precum și a a procesului de însănătoșire. Și nu ne referim doar la înțelegerea teoretică – pentru că întreaga experiență va fi directă , personală și mai ales, corporală.

IMPORTANT!

Cursul nostru va avea drept finalitate CONȘTIENTIZAREA PUTERII PERSONALE de intervenție asupra propriului corp.
Nu veți mai avea nevoie de medici (decât în situații de excepție), de farmaciști, de medicamente sau de spitale.
Veți înțelege și experimenta starea de BINE pe care o dă CUNOAȘTEREA și ÎNȚELEGEREA.
Și mai ales, veți rămâne uimiți de cât de SIMPLU este totul.
SIMPLITATEA și SIMPLIFICAREA vieții – vor reprezenta beneficiile rezultate ca urmare a parcurgerii în întregime a Lecțiilor Școlii.

Cine prezintă informatiile în cadrul Școlii Sănătate 5D?
Materialele Școlii sunt realizate de o echipă de inimoși, coordonată de dr. Sorina Soescu, care va super-viza întreaga activitate a Școlii.
Avem un ”vrăjitor” informatician, ce ne va ajuta cu navigarea în spațiul virtual, avem și un organizator care s-a specializat în descâlcit ițele legăturilor dintre noi. Avem și foarte mulți voluntari, care ne furnizează continuu informații, direcții de cercetare, date rezultate din practica zilnică, precum și bine-venitele critici, care ne ajută să ne îmbunătățim calitatea materialelor.
Munca tuturor este un efort conștient de învățare și împărtășire a informațiilor adunate.
Principala remunerare a tuturor este satisfacția personală a contribuției la un proiect novator.

Valoarea lectiilor Scolii ”Sănătate 5D” (contributia elevilor):
Pentru o luna de curs = 50 RON
Pentru tot cursul (12 luni de curs) = 500 RON
În valoarea respectivă de înscriere la curs este inclus și un Manual ebook.
Dacă se doreste si varianta tiparita – se poate face comanda la: http://www.centrulnatura.ro/carti/

Contribuția dv se va achita în:

Contul Fundației ”SIMILE” Constanța

RO65 BTRL 0140 1205 6951 94XX
 – Cont doar pentru lei (nu pentru valuta)
Banca Transilvania Constanta, agenția Tomis Nord
Cod fiscal: 10720602

Pentru cei din Constanța, se poate achita direct la sediul Centrului Natura Constanța, str. Fulgerului 79, Constanța
Tel/fax: 0241 – 543358

Se poate achita lunar, pentru mai multe luni – sau în întregime, pe tot anul.
După achitarea valorii cursurilor – se vor trimite parola de accesare a secțiunii achitate din Școala on-line și alte informații, precum și Manualul de studiu, selectat și fiecare persoană va putea începe studiul!

Formular de inscriere

captcha
Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal implementata de CENTRUL NATURA.