BABA 11 – FRICA

Iată-ne ajunși la finalul exercițiului nostru de explorare ale celor 11 aspecte de Umbră din interiorul nostru.

Babele cloanțe de care ne-am temut toată viața s-au transformat de la o zi la alta, întâi în sperietori de ciori și personaje caricaturale, apoi în antrenori și ghizi de drum și într-un final, în participanți la Joc.

În acest moment al călătoriei transformării noastre interioare, putem să vedem imaginea întreagă a propriei noastre Creații. Întrucât în cursul călătoriei, am creeat ceea ce există acum și nu exista la început decât ca potențial.

Avem în noi toate aceste aspecte principale:

1) NERECUNOȘTINȚA RECUNOȘTINȚA
2) NEPUTINȚNECREDINȚEIA CREDINȚA
3) NEÎNCREDEREA ÎNCREDEREA
4) MANIPULAREA COMPASIUNEA
5) NEGLIJAREA RESPECTUL și GRIJA de sine
6) RISIPA și EXCESUL CUMPĂTAREA (MODERAȚIA)
7) RESTRIȘTEA ABUNDENȚA (PROSPERITATEA)
8) INCONȘTIENȚA CONȘTIENTIZAREA (PREZENȚA)
9) ÎNCĂPĂȚÂNAREA RESPONSABILITATEA
10) SEPARAREA    UNIUNEA
11) FRICA IUBIREA

Suntem foarte bogați, suntem minunați și avem în noi toate instrumentele pentru a ne exprima ca și Dumnezeu în corp omenesc. Suntem Creatori de realitate. Suntem Țesători de lumină și inventatori de JOCURI.

Suntem orice dorim să fim.

Suntem TOT. Și suntem UNA / UNUL.

Ultima BABĂ cu care vom discuta astăzi este vechea noastră prietenă FRICA.

BABA FRICII este lipită de fiecare celulă din corpul nostru, fiind ancorată cu putere în suprarenale și rinichi.

Folosind ADRENALINA ca mătură fermecată, BABA FRICII zboară prin corpul nostru la fiecare aventură și explorare, folosind AMINTIRILE copilăriei și trecutul, ca și sfori prin care ne manipulează.

COPII NU SE TEM DE NIMIC.

Ei privesc lumea din jur cu o curiozitate și dorință de explorare infinită.

Dar copii își iubesc maxim părinții și mai ales mama.

ȘI doresc să o facă fericită, doresc să o vadă zâmbind, doresc să o simtă bucuroasă.

De aceea, copii încep să imite comportamentul mamei și să facă ceea ce le spune mama.

Iar majoritatea femeilor mame predau copiilor, din primele zile ale vieții lor, lecția FRICII.

Femeile sunt dominate până la obsesie de FRICA DE A-ȘI PIERDE COPILUL, FRICA DE A NU SE ÎNTÂMPLA CEVA RĂU  CU COPILUL (sau cu ele, să rămână copilul singur) și desigur, FRICA DE MOARTE.

Iar această frică este imprimată, zi după zi, în corpul energetic al copilului, ce o preia ca un burete, din trăirile mamei.

Este un proces natural și se întâmplă ”de la sine”.

Mama nu poate să-și controleze emoțiile și trăirile și nu se poate stăpâni să nu transmită această moștenire copiilor ei

FRICA este o stare (NU o emoție) trăită direct în corp. Este o vibrație energetică, ce se poate intensifica până la paroxism, până la PANICĂ ȘI ANGOASĂ. Deja v-am povestit în textul de ieri despre propria mea traumă a abandonului, de la grădiniță.

Frica te învăluite, te cuprinde, te copleșește și te înconjoară, până ești complet scufundat în Întuneric și vibrația sa dizarmonică.

Frica vine alături de suspiciune, de neîncredere, dar și alături de agitație, nerăbdare și precipitare.

Frica se poate manifesta plenar în lipsa IUBIRII. În special în lipsa IUBIRII DE SINE.

Frica ocupă toate locurile pe care le lasă libere ieșirea din corpul fizic, în perioada copilăriei.

Fiecare cedare a puterii, de dragul și pentru ajutorarea mamei / părinților determină în copil renunțare la părți din el și ieșirea din corp (pentru că în corp, senzațiile sunt prea intense și suferința prea mare).

Copilul se refugiază în minte, în fantezie, în povești și în vise și lasă corpul ”neocupat”.

În Univers nu există spații goale. Un spațiul ”liber” este rapid ocupat de oportuniști.

Frica este printre primii chiriași care se instalează în celulele corpului și aduce după ea toate celelalte UMBRE și mulți alți susținători de nădejde (viermi, paraziți, ciuperci, microbi și mulți alții).

În cursul zilei de astăzi, vă invit să explorați, cât vă puteți permite, fără prea mare disconfort, apariția stărilor și senzațiilor de frică, de-a lungul zilei.

Care sunt cel mai des trăite frici cu care vă confruntați?

Cât de des apar stările de frică în cursul zilei?

Ce se întâmplă cu starea corpului fizic, când resimțiți energia fricii?

Nu aveți nimic special de făcut, decât să fiți observator al propriului comportament, în cursul întregii zile și să vă conștientizați trăirea corpului, punându-i o etichetă clară: ACEASTA ESTE FRICA. Odată ce ați denumit ”necunoscutul”, încetează să mai fie înfricoșător și devine doar o provocare, o problemă de rezolvat.

”Verbalizarea” și puterea cuvântului VINDECĂ prin prezență și înțelegere.

Amintiți-vă și de celelalte exerciții ale zilei:

1) cele 11 motive de recunoștință

2) PORȚIA ZILNICĂ DE IUBIRE
3) observarea oscilațiilor 3D (vechea energie, Umbrele) și 5D (noua energie, Semințele de Lumină)

4) exercițiul de respirație de la finalul zilei, dinainte de culcare

Dacă v-ați simțit bine cu aceste exerciții, le puteți păstra ca și instrumente permanente de ”igienă sufletească”, în fiecare zi, de acum încolo (cât veți simți că sunt utile și necesare).. La fel cum vă spălați pe dinți, pe ochi și pe mâni, în mod constant, la fel aveți nevoie să vă spălați zilnic energia care sunteți, împrospătând-o.

ȘI ce poate fi mai frumos de folosit, pe post de ”apă și săpun” decât energia RECUNOȘTINȚEI, precum și puterea respirației de a ne ancora în momentul prezent.

Iar afirmațiile din PORȚIA ZINICĂ DE IUBIRE sunt cele cu ajutorul cărora ne ”programăm” zilnic drumul prin lume. Dacă nu o facem noi înșine, o vor face ceilalți pentru noi (cum au făcut-o și până acum). Noi alegem între o programare CONȘTIENTĂ și o consimțire la participarea la programarea INCONȘTIENTĂ a colectivului.

Exersarea poziției de Observator, prin perceperea schimbărilor între vechea energie și noua energie ne va oferi flexibilitatea continuării propriei schimbări și împuternicirea continuă. Vom descoperi sfătuitorul interior și nu vom mai avea nevoie de susținere exterioară.

Veți descoperi sursa de înțelepciune din inima voastră.

Vă ancorați la Iubirea de Sine și acționați continuu din vibrația ei.

Știu că în prezent BABA FRICII este încă stăpâna teritoriului, pentru că nu îl va ceda atât de ușor, fără să opună REZISTENȚĂ.

Lipsa IUBIRII DE SINE este una dintre problemele cu care ne confruntăm intensiv, fiecare dintre noi, în momentul prezent.

Lipsa iubirii de sine duce la exprimarea incompletă de sine și la o negare a importanței propriul corp și a nevoilor Sufletului.

Bolile corpului și ale sufletului apar odată cu retragerea Iubirii de Sine și inocularea fricii.

Vaccinurile făcute copiilor în primele 24 ore după naștere reprezintă simbolul FRICII pe care societatea civilizată îl folosește în menținerea oamenilor în sclavie energetică.

Vaccinurile sunt proceduri medicale controversate, fiind în prezent dovedite în mod documentat efectele lor dăunătoare. Susținute de o industrie farmaceutică agresivă, ce urmărește exclusiv profitul, vaccinurile transmit corpurilor omenești, aflate la început de drum, mesajul neputinței:

EȘTI UN CORP NEPUTINCIOS, DOAMNE DOAMNE TE-A CREAT IMPERFECT, FĂRĂ APĂRARE IMUNITARĂ, AȘA CĂ VENIM NOI, VACCINURILE, SĂ TE PROTEJĂM.

Folosirea toxinelor precum aluminiul sau mercurul, a formaldehidei sau altor substanțe, precum și fabricarea vaccinurilor pe albuș de ou și în condiții care uneori scapă de sub control și creează dezastre reprezintă mijloace de protecție?

Folosirea autorității și cunoștințelor medicale pentru impunerea cu forța a unei proceduri medicale și amenințarea tip comunist / polițienesc cu pedepsele în caz de nesupunere la procedură înseamnă grijă și iubire față de oameni?

Sau injectare de FRICĂ și folosirea FRICII de moarte în manipularea opiniei oamenilor?

Subiectul vaccinurilor este atât de controversat și de inductor de FRICĂ, CONFUZIE și CONFLICT încât îmi este greu să-l pot menționa chiar și în treacăt, cât mai detașat și echilibrat. Pentru că îmi declanșează trăiri interioare și realmente îmi răscolește FRICA.

Dar și amintirile legate de propriile experiențe personale cu vaccinările (citiți în cartea ”Sănătate 5D” de pe www.centrulnatura.ro).

Ideea de la care am pornit a fost faptul că vaccinarea din primele 24 de ore induce FIZIC în corpul omenesc ideea de frică, modificând chimia și impunând modelul vechii energii (bine/rău).

Așa încât, toți care am fost vaccinați avem acest model impus cu forța în biologia corpului.

Sub forma unui uriaș experiment colectiv, care dorește să vadă CE FACEM ÎN FAȚA UNEI ASTFEL DE PROVOCĂRI?

GĂSIM PUTERE SĂ O DEPĂȘIM?

Sau ne prăbușim sub ea?

Are ființa umană abilitatea să-și schimbe biologia corpului, doar cu INTENȚIA și FORȚA IUBIRII INTERIOARE?

Primul răspuns aparent este ”NU”, dar imediat sub el apare ”dar totuși…..” și Lumina Iubirii care sunt începe să caute soluții.

DACĂ APRINDEM LANTERNA IUBIRII și ACCEPTĂRII și o direcționăm spre BABA FRICII, ce vom vedea?

Ce permite fricii să rămână agățată de energie / de corp / de celule?

La urma urmei, ce creează REZISTENȚA FRICII în corpul nostru?

Am ajuns la întrebarea de la care am pornit, în Exercițiul BABELOR.

CE CREEAZĂ REZISTENȚA?

Ce stă la baza REZISTENȚEI (ca și termen, ca și stare) indiferent că ne referim la rezistența corpului fizic, a unei construcții, a unui comportament sau obicei?

Care este ESENȚA REZISTENȚEI?

Unde este nevoie să intervenim (în corpul nostru, în casa în care locuim, în comportamentul nostru etc) pentru a influența REZISTENȚA?

(fie pentru a întări rezistența, fie pentru a o slăbi – depinde la ce ne referim)

Cum putem folosi geometria sacră în practica zilnică a influențării REZISTENȚEI?

Tetraedrul, care este obiectul Jocului AMZ IMPREUNĂ și este simbolul FOCULUI / schimbării, cu unghiurile sale ascuțite și cele 4 colțuri este doar o ancoră pentru atenție și focalizare, sau poate fi și o cheie practică de lucru?

Sunt multe, mult mai multe întrebări ce ne îndrumă către nivelul următor al jocului.

Vom continua explorarea, pentru că întreaga complexitate a poveștii depășește cadrul cunoscut și posibil de conceptualizat (cel puțin personal) în acest moment.

Și tocmai aici este momentul de PAUZĂ și oprirea a tuturor activităților și ”făcutului” – exercițiilor, observațiilor sau altor măsuri.

Aici este momentul să ne oprim din tot și toate, să încetăm să ne mai agățăm de ritualuri, oameni, articole, cărți, filme sau gânduri și să stăm în liniște, doar noi cu noi înșine.

Cât putem, unde putem și cum putem.

Nu există nimic fix, pentru fiecare dintre noi circumstanțele sunt diferite.

Dacă dorim să depășim roata familiară în care ne învârtim, iar și iar (pe care am studiat-o detaliat și amănunțit de la începutul lui 2018, după ce anii anterior ne-am tot rotit prin ea), avem nevoie să ne acordăm la Vocea Sinelul Divin (Inteles) și a Inteligenței Interioare (Intelin) și SĂ ASCULTĂM.

PROVOCAREA VIEȚII MELE VA FI CA, PENTRU PRIMA OARĂ ÎN VIAȚĂ, SĂ TAC DIN GURĂ (și din vorbăria mentală) și SĂ ASCULT

Cu răbdare. Și fără așteptări.

DOAR SĂ ASCULT.

Sunt curioasă și dornică de experiment, pentru că este o direcție niciodată explorată până acum.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați însoțit până în acest moment.

A fost o onoare să fim în călătorie împreună.

Îmi iau rămas bun de la voi toți, în varianta în care sunt acum. Pentru că ȘTIU că această variantă energetică va dispare definitiv.

ȘTIU asta.

Închei cu recunoștință un ciclu important al vieții mele, dar și al inițierii începutului acestui an. Am aflat, înțeles și integrat enorm de multe. Și sunt pregătită pentru un Salt de Credință în Necunoscut. Cu tot ce urmează să aducă acesta. Indiferent de rezultat.

Facă-se Voia Ta.

Sunt în plin proces de transformare interioară. Libelula adultă încă se mai luptă să iasă din cocon. Dar simt că nu mai are mult.

Și știu că și mulți dintre voi treceți prin transformări interioare remarcabile.

Le pot simți, cu toată sensibilitatea accentuată a propriilor mele trăiri.

Suntem UNUL / UNA, indiferent câte corpuri ocupăm și câte jocuri jucăm.

Dar în același timp, îmi mențin coerența și individualitatea, fiind fericită să vă salut pe toți ca IUBIREA CARE SUNTEM  Zyanna Orinda Sorina