Semințele ÎNTUNERICULUI

Am început anul 2018 cu un Ritual al Semănatului, în care am ”plantat” 11 semințe luminoase, pe care să le îngrijim și udăm întregul an.

Aceste ”semințe” luminoase, menite să devină suportul nostru pe 2018 au fost:

1) RECUNOȘTINȚA

2) ÎNCREDEREA

3) CREDINȚA

4) COMPASIUNEA

5) RESPECTUL

6) MODERAȚIA

7) ABUNDENȚA

8) PREZENȚA

9) RESPONSABILITATEA

10) IUBIREA

11) UNIUNEA

Zi de zi, în primele 11 zile ale anului 2018  am discutat despre fiecare ”sămânță” pe care am semănat-o în conștiența noastră și am perceput vibrația luminoasă și înaltă a fiecăreia dintre ele. Ne-a fost foarte bine în corpul fizic, în starea emoțională și mental, chiar dacă circumstanțele exterioare au fost haotice sau tulburate de telenovelele celor din jur.

Apoi am început JOCUL AMZ ÎMPREUNĂ, în care ne-am prins laolaltă, ca și o nevoie de a amplifica semnalul luminos al semințelor de lumină.

Pentru a putea îngriji și veghea cu responsabilitate semințele, aveam nevoie de un cadru structural și de o focalizare continuă.

Iar JOCUL a părut cea mai potrivită activitate pentru acest scop.

Toate bune și frumoase, am început să ne jucăm împreună, am inventat niște cuvinte noi, niște reguli interesante, ne-am prins în unghiurile geometriei sacre și în țesătura arhetipurilor și înaintând pe drum, ne-am trezit în plină ÎNCÂLCITURĂ.

Lunile pline, eclipsele de soare și de lună, schimbarea evidentă a energiei planetei Pământ și modificările clare ale chimiei propriilor noastre corpuri au scos la suprafață aspecte noi și neconsiderate până acum.

Vechea energie 3D de care ne depărtăm și pe care dorim să o depășim este energia DUALITĂȚII, a POLARITĂȚII, a COMPETIȚIEI și LUPTEI.

Această energie vine cu propriul JOC – JOCUL DE ȘAH – în care piesele sunt alb – negre, căsuțele pătrate (în număr de 64) sunt alb negre, regulile sunt clare (chiar ”bătute în cuie”) și nu pot fi încălcate iar jocul se joacă în același fel, iar și iar, de mii de ori, în sute de mii de variante, de fiecare dată cu aceleași deznodăminte: victoria albului, victoria negrului sau remiza.

Energia 5D, noua energie care apare pe Pământ, dar este foarte la început, propune o paradigmă nouă: cea a UNITĂȚII, a UNIFICĂRII, a COLABORĂRII și PARTENERIATULUI.

Și propune UN NOU JOC, în care piesele să fie COLORATE, cu toate CULORILE CURCUBEULUI (de aceea și JOCUL AMZ ÎMPREUNĂ și-a propus drept logo un POD CURCUBEU), iar locul de joacă să nu mai fie o tablă cu 64 de pătrățele.

Ci să aibă o altă formă (pe care încă nu am definit-o) și COMPLET ALTE REGULI.

Iar aceste REGULI ALE JOCULUI să NU fie stabile, fixe, bătute în cuie, ca la JOCUL DE ȘAH, ci să se schimbe continuu, funcție de evoluția și comunicarea între participanți.

Spre deosebire de JOCUL DE ȘAH, unde sunt doar două persoane care se înfruntă (clar DUALITATEA), la JOCUL AMZ ÎMPREUNĂ este vorba despre un grup de oameni, care poate fi oricât de mare și oricât de schimbător: oamenii pot veni și pot pleca în orice moment al Jocului.

Nu contează când începem, nu contează când terminăm, nu contează cât și cum participăm, contează doar acceptarea spiritului JOCULUI: creativtatea, flexibilitatea și mai ales, lucrul împreună (colaborarea).

Trecerea între vechea energie 3D și noua energie 5D se dovedește FOARTE PROVOCATOARE.

Au apărut două mari provocări:

  • VITEZA JOCULUI
  • APARIȚIA ELEMENTELOR ”SURPRIZĂ”

 

  • VITEZA JOCULUI a devenit prea mare și JOCUL este dificil de ”integrat”. Pentru că baza procesului de învățare omenesc este REPETIȚIA, schimbarea temei de la o săptămână la alta este prea rapidă. Așa încât, se impune o încetinire a ritmului, și o vom face treptat și cum va cere energia
  • ELEMENTELE ”SURPRIZĂ” ce apar pe parcurs sunt reprezentate de aspecte pe care nu le-am luat în considerare, la început și care devin atât de importante, încât nu mai pot fi neglijate.

În acest moment, cel mai vizibil, la suprafață și cu ”sonorul dat la maxim” este apariția UMBRELOR = POLARELE semințelor de lumină, cu care am lucrat la începutul anului.

Am văzut peste tot în jurul meu și sunt personal trasă cu toată forța evoluționară și de rezistență în inima acestor semințe, încât ele nu mai pot fi neglijate.

De aceea, vom petrece următoarele 11 zile din luna martie, discutând zi de zi despre aceste SEMINȚE ALE ÎNTUNERICULUI și modul în care le putem integra și accepta în jocul nostru.

În tradiția populară românească, în această perioadă din martie se vorbește despre cele 9 BABE, în fiecare zi a lunii martie, câte una dintre ele.

Eu vă propun să discutăm despre 11 BABE (sau 11 semințe ale întunericului), opusul și polarul semințelor luminii pe care le-am semănat la început de an – și să conștientizăm fiecare dintre noi prezența și semnificația lor acum și aici.

Începem de astăzi, de pe 2 martie, de la LUNA PLINĂ ÎN FECIOARĂ (pe care am admirat-o cu toții, pe cerul nopții, mare, rotundă, luminoasă și aproape de pământ).

ENERGIA FECIOAREI (în care s-a aflat LUNA PLINĂ) ne va aduce structurarea, ordinea și claritatea exercițiului, iar ENERGIA PEȘTILOR (În care se află soarele, în acest moment) ne va asigura conexiunea cu intuiția și profunzimea revelațiilor.

CELE 11 BABE SAU SEMINȚELE ÎNTUNERICULUI

Vom începe astăzi, în prima zi cu NERECUNOȘTINȚA.

Sau cu alte cuvinte ”MI SE CUVINE TOTUL FĂRĂ SĂ MULȚUMESC SAU SĂ REALIZEZ CE AM PRIMIT”.

În prima zi din 2018 am discutat despre RECUNOȘTINȚĂ și vă invit să continuați exercițiul zilnic al JOCULUI AMZ IMPREUNĂ, în care în fiecare dimineață vă notați pe o hârtie (caiet) 11 motive pentru care sunteți recunoscători.

În același timp, vă invit să contemplați în cursul zilei de astăzi câte dintre comportamentele voastre denotă nerecunoștință și stare de ”mi se cuvine”:

  • Când vreți să nu vă mai doară ceva în corp (dar cum vă comportați cu corpul vostru, care rezistă și stă în viață? Îi dați ce are nevoie? Îl îngrijiți cum se cuvine? Îi acordați timp și atenție?)
  • Când vreți să obțineți ceva ce nu aveți (o casă, o mașină, o slujbă, o relație etc) – dar cum vă comportați cu ceea ce AVEȚI și ați obținut deja? Apreciați sau vă plângeți continuu, de casa în care stați, de relațiile în care sunteți, de slujba/ activitate pe care o aveți etc?)
  • Când pierdeți ceva și jeluiți prelungit (de ce nu ați apreciat cât timp ați avut?)
  • Când spuneți că nu aveți timp (ce faceți cu timpul vostru, pe ce îl cheltuiți?)
  • Când spuneți că NU ȘTIȚI CEVA (ce vă împiedică să aflați?)
  • Când spuneți că nu sunteți în stare să obțineți ceva (ce obstacole există?)
  • Când vă asumați responsabilitatea pentru altcineva și sunteți dezamăgit și nemulțumit (cine v-a obligat să o faceți?) etc

Contemplarea de mai sus nu își propune să vă îngroape sub un munte de reproșuri, judecăți sau acuzații.

Ci este doar o modalitate CÂT MAI DETAȘATĂ de a observa și constata PILOTUL AUTOMAT în care trăim, în mod constant.

Din copilăria mică, învățăm că NI SE CUVINE să fim îngrijiți, să fim hrăniți (de altcineva), să ni se cumpere jucării sau obiecte (în special când urlăm și dăm din picioare), să  ni se acorde atenție, să fim lăudați la cel mai mic progres (dar și pedepsiți la orice greșeală) și mai ales, să ni se spună constant ce avem de făcut.

Toate aceste comportamente SUNT DE LA SINE ÎNȚELESE ÎN COPILĂRIE.

Pentru mulți dintre noi, copilăria se prelungește până în prezent, indiferent de vârsta biologică pe care o avem.

Mai ales dacă părinții sau cei care ne-au crescut trăiesc, ei au grijă ca în fiecare zi să ne mențină în această stare de COPILĂRIE, jucându-și la perfecție rolurile de PĂRINȚI și continuând să ne ofere (chiar și nesolicitat) tot ce o făceau în copilărie: hrană, haine, sfaturi, susținere și ghidare.

În zilele de vifor și furtună dinainte de luna plină de astăzi, când am fost blocați în case și am putut petrece mai mult timp cu noi înșine, am avut niște discuții cu participanții la JOCUL AMZ IMPREUNĂ.

Tema discuției a fost: CE STĂ LA BAZA REZISTENȚEI?

A rezistenței în general.

Indiferent că vorbim de REZISTENȚA UNEI CASE – REZISTENȚA CORPULUI FIZIC LA ABUZURI – REZISTENȚA UNUI OBICEI – A UNUI COMPORTAMENT – A UNEI IDEI SAU A UNEI EMOȚII – REZISTENȚA UNEI SPECII – REZISTENȚA la schimbare – sau orice altă ”REZISTENȚĂ”.

Ce element comun stă la baza REZISTENȚEI (pentru că nu întâmplător folosim acest cuvânt pentru a defini circumstanțe diferite).

CUVINTELE SUNT ENERGIE CREATOARE.

Așa încât, ne vom juca mult cu puterea cuvintelor, în următoarele zile și săptămână.

CE STĂ LA BAZA REZISTENȚEI?

Mulți Intelini au spus că baza REZISTENȚEI sunt emoțiile, precum frica.

Alții au spus că prezența și atenția (grija pentru ceva) conferă rezistența (unei case, unui corp, unui obicei)

Alții s-au referit la ADN, ca și structură fizică ce ar sta la baza corpului – dar nu mai era valabil și pentru construcții sau comportamente.

Continuăm să medităm și să colaborăm în găsirea CLARITĂȚII MENTALE pentru a putea să definim mai bine BAZA REZISTENȚEI.

Până acum, revelația ce a venit a fost că la baza oricărei rezistențe stă o MATRICE, UN TIPAR, O ȚESĂTURĂ de energie.

Orice obiect, comportament sau obicei, înainte de a exista propriu-zis, are nevoie de ”un tipar”, o matriță, o țesătură de energie, un proiect.

Tapiseria de energie, țesătură din fire multiple, provenite din diferite surse – mi se pare cea mai potrivită metaforă pentru ”baza rezistenței”.

Orice – absolut orice – de la corpul nostru – până la casa în care stăm – la obiceiurile / gândurile / emoțiile / relațiile noastre – sunt construite pe TAPISERII DE ENERGIE țesute din fire multiple (și uneori încâlcite rău!).

Ca să putem schimba ceva, este nevoie:

  • Să modificăm tapiseria veche de energie (să o deșirăm?)
  • Să construim o tapiserie nouă de energie
  • Să înlocuim tapiseria veche cu cea nouă: fie o schimbăm total, fie o recondiționăm pe cea veche și o facem ”ca nouă”.

La începutul anului, am pus bazele celor 11 Semințe de lumină, tot atâtea fire luminoase pe care să le coasem în noua tapiserie a realității noastre.

Dar am constatat că nu avem cum să o facem în mod eficient, până nu conștientizăm, acceptăm și folosim și firele din VECHEA TAPISERIE, pe care tot noi am țesut-o, dar în ignoranță și inconștiență, și cu ajutorul tuturor celor din jurul nostru.

Tapiseria de întuneric, încâlcită și haotică, ce ne ține prizonieri în vechile tipare, comportamente, obiceiuri și reacții este formată prin colaborarea cu toți cei din jurul nostru și prin acceptarea, fără comentarii, a JOCULUI DUALITĂȚII.

Observarea detașată a BABELOR, a părților de UMBRĂ ȘI ÎNTUNERIC și aprecierea prezenței acestora în viața noastră, cu toate darurile lor, ne vor ajuta să folosim firele de întuneric, alături de firele de lumină, într-o NOUĂ TAPISERIE, versiune recondiționată a celei vechi.

Mult mai bună și mai echilibrată, până reușim să creeăm o tapiserie nou-nouță.

NERECUNOȘTINȚA – prima ”BABĂ” – prima UMBRĂ și primul FIR întunecat pentru ”recondiționat” vechea tapiserie energetică a corpului / comportamentului / emoțiilor noastre – se dovedește foarte provocatoare.

Pentru că vine ”la pachet” cu multe alte emoții (vinovăția, rușinea, tristețea, neliniștea, disconfortul, agitația, nemulțumirea, plictiseala etc) și pentru că amintește de multe dureri și legături din trecut.

De aceea, vă propun să folosim astăzi exercițiile de RESPIRAȚIE conștientă (cum este exercițiul pe care vi-l propun, 5 minute, în fiecare seară, la culcare) de fiecare dată când simțim că ne copleșesc aceste emoții.

Cu alte cuvinte, NE ȚINEM  RESPIRAȚIA 20 de secunde (numărăm în gând până la 20), respirăm adânc de 1-2 ori și repetăm ținerea respirației încă 20 de secunde.

O facem  de câteva ori, de fiecare dată când simțim că există gânduri care ne atrag către zona mlăștinoasă a emoțiilor.

NERECUNOȘTINȚA este o UMBRĂ diformă, care seamănă cu o babă cocoșată, murdară și mirositoare.

Cine vrea să aibă de-a face cu ea?

Doar că mereu ne putem întreba: cum de a ajuns baba în halul acesta? Ce s-a întâmplat cu ea, pe parcurs? Nimeni nu se naște urât, cocoșat și diform. Copii mici sunt perfecți, sunt îngeri. Pe parcurs încep transformările. CEVA se întâmplă, undeva se pierde echilibrul.

Ca și simbol pentru NERECUNOȘTINȚĂ mi-a venit  în minte VACA (bovinele în general).

Vacile sunt animale pe care le exploatăm într-un mod incredibil, de parcă ăsta ar fi rolul lor pe Pământ, să fie slugile fără comentarii ale oamenilor: le luăm vițeii, le luăm laptele, le ținem în grajduri mizere, le oferim un hăț de gât și drumul până la pășune și acasă (sau prizonieratul staulelor aglomerate) și apoi le luăm gâtul, fără remușcare, când nu ne mai trebuie. Fără niciun pic de recunoștință. Sau conștientizare de ceea ce facem.

Și alte animale domestice (precum oaia, sau porcul, s-ar fi calificat aici), dar vaca mi s-a părut un simbol mult mai interesant.

Pentru că deține, la rândul ei, o ”colecție” de mai multe simboluri:

  1. Coarnele – simbolul FIXITĂȚII, ÎNCĂPĂȚÂNĂRII, ”punctelor de vedere”, și clar, simbolul dualității; energia NERECUNOȘTINȚEI este energia ce stă la baza războiului, la baza înfruntărilor, la baza nemulțumirilor oamenilor; nefiind niciodată recunoscător pentru ce am, vreau și mai mult, pentru că nimic nu mă mulțumește și mă satisface. De aceea, mă duc și atac pe altul, care consider eu că are mai mult ca mine și ”dau cu coarnele” până obțin ce am nevoie.

Nu întâmplător, și alte ”entități” sunt reprezentate cu ”coarne” – întotdeauna coarnele fiind un marker pentru partea ”diabolică” / rea / indezirabilă

În lumea animală, puține animale au coarne. Interesant că majoritatea sunt animale aparent blânde, binevoitoare și nu agresive (capre, oi, căprioare, cervicide în general și bovide – vacile, boii, taurii, bivolii, zimbrii și alți reprezentanți).

Blândețea vine la pachet cu o agresivitate uneori indescriptibilă (se vede asta la toate speciile enumerate) și de multe ori, atrage agresivitatea celorlalți (aceste specii ”cu coarne” sunt cel mai mult vânate și agresate de toți – oameni și animale, deopotrivă).

Dualitatea blândețe – agresivitate – marchează și baba NERECUNOȘTINȚEI.

Oare baba noastră nu a fost cineva blând, tolerant, supus și ascultător, care a fost abuzată până nu a mai putut? Și atunci a devenit ”baba cea rea”, vrăjitoarea din povești?

  1. Laptele – simbolul infantilității, copilăriei, naivității și menținerii legăturii stricte cu mama și familiarul.

Laptele vacii conține substanțe opiacee (tip morfinic) și dă o stare de sedare / drogare ușoară, ce menține dependența atât de alimentul în sine, cât și de persoana care îl oferă. Toți mâncătorii de lactate se află într-o stare de dependență / drogare chimică interioară masivă. Încercările de a da la o parte lactatele din alimentație declanșează reacții fizice importante în corp, pe care, dacă nu le înțelegem, le interpretăm drept boli și suferințe.

Procesele de ”sevraj” (oprire a unei dependențe de o substanță) nu sunt ușoare, indiferent că este vorba despre țigară, alcool, drog, medicamente, cafea, ceai, lactate, făinoase, dulciuri, carne sau mâncare gătită.

Și re-începerea consumului, după o perioadă de pauză, duce la reapariția dependenței.

Dependența de orice stă la baza nerecunoștinței.

Atunci când ești recunoscător pentru orice primești, nu mai ești dependent de nimic.

Dependența înseamnă condiționare (mi-e bine DOAR dacă voi consuma x sau y), dependența înseamnă așteptare (să mi se dea, să consum, să am), dependența înseamnă revendicare încăpățânată  (vreau, este al meu, mor dacă nu mănânc / consum).

Dependența stă la baza agresivității, luptei cu celălalt, limbajului vulgar și menținerea mlaștinilor emoționale și comportamentale.

Și rădăcina dependenței este în NERECUNOȘTINȚĂ.

În ne-aprecierea și ne-acceptarea a ceea ce este, în schimb, pretinderea continuă și solicitarea a ceea ce VREAU și AȘTEPT și DORESC.

  1. Mucusul – nasul vacii și vițelului este mereu plin de mucus, de muci.

Întocmai precum nasurile oamenilor, mai ales ale mâncătorilor de lactate.

Dacă ne uităm la bieții noștri copii, hrăniți de mici cu lactate de vacă (sau lapte praf, o altă variantă sintetică a laptelui de vacă) observăm mucus și obstrucție continuă.

ȘI mucusul nu se găsește doar în nas – ci în întregul nostru cap – se acumulează la baza creierului și în spatele ochilor (modificându-ne vederea și forțându-ne să pune ochelari), în urechea internă (producând amețeli, țiuituri în urechi, micșorarea auzului și uneori presiune și dureri în urechi), în gingii (și eliminându-se sub formă de abcese sau acizi, ce ne distrug dinții, limba și glandele salivare) sau la nivelul gâtului (toți avem gușă și fălci, deformându-ne frumoasele fețe cu care ne naștem).

Mucusul este simbolul protecției.

Corpul produce mucus atunci când se simte agresat de ceva.

Dacă lactatele produc mucus (și nu doar ele, ci și multe alte alimente), înseamnă că organismele noastre le percep ca pe niște agresori.

Mucusul este simbolul MLAȘTINII de care discutam, când aminteam despre emoțiile ce țin oamenii în vechea energie 3D (a luptei și suferințeI).

Blândețea excesivă este percepută uneori ca un mare agresor. Victima care devine agresor. Mlaștina apare atunci când se blochează curgerea continuă. Iar ”curgerea” continuă NU înseamnă doar emoții pozitive (să fiu bun, să fiu blând, să fiu supus, să fiu cuminte etc etc) ci înseamnă TRĂIREA EMOȚIILOR AȘA CUM VIN, acceptarea a ceea ce este, digerarea și integrarea a ceea ce primesc. Nu forțarea și lupta să fiu ceea ce VREAU, DORESC sau CRED că trebuie să fiu.

Da, blândețea se transformă în agresivitate. Și Mlaștina este creeată de ”prea mult”, chiar și din ceva aparent pozitiv.

Suntem cu toții într-o uriașă mlaștină interioară – construită din mucus (chimic) și emoții întunecate (energetic) și menținută de BABELE (SEMINTEȚE) ÎNTUNERIULUI – dintre care prima este NERECUNOȘTINȚA.

Există un DAR sau o LECȚIE de învățat, din trăirea în stare de nerecunoștință?

PUTEM SĂ IUBIM O BABĂ BĂTRÂNĂ, COCOȘATĂ ȘI MIROSITOARE?

PUTEM SĂ IUBIM O VACĂ mirositoare, murdară, dependentă și aparent neputincioasă?

Putem să împletim un fir de NERECUNOȘTINȚĂ (roșu) alături de un FIR DE RECUNOȘTINȚĂ (alb) și să creeăm un Mărțișor, pe care să-l purtăm cu bucurie, în piept, într-o zi de Martie în care pământul este acoperit de zăpadă?

Aceasta este TEMA ZILEI DE ASTĂZI: GĂSIREA DARULUI NERECUNOȘTINȚEI.

Ce ne învață despre noi?

Cum putem accepta și folosi darul NERECUNOȘTINȚEI în fiecare moment?

Vaca se regăsește ca și simbol pe multe produse tip dulciuri, în special pe ciocolată.

Ciocolata cu lapte – amarul de la cacao și dulcele de la zahăr / lapte. Negru cu alb.

Dependența majorității copiilor (dar și adulților).

Darul nerecunoștinței este SAVURAREA PLĂCERILOR?

Darul nerecunoștinței este experimentarea SIMȚURILOR dincolo de REGULILE BIOLOGIEI ȘI CHIMIEI?

Darul nerecunoștinței este curiozitatea, expansiunea (chiar și cu prețul agresivității) și obținerea de noi experiențe?

Găsiți alte daruri ale NERECUNOȘTINȚEI, care au ajutat la îmbogățirea vieții?

Îi puteți face loc în viața voastră acestei BABE URÂTE, diforme, mirositoare, cu energie de vacă și să o așezați alături de energia RECUNOȘTINȚEI?

Suntem RECUNOSCĂTORI pentru NERECUNOȘTINȚĂ și pentru darurile  /lecțiile acesteia – și de câte ori o vom observa astăzi, în comportamentul nostru, doar o conștientizăm, o observăm, nu o mai judecăm, nu mai criticăm, nu ne mai luptăm cu ea, nu încercăm să scăpăm de ea – ci doar o întâmpinăm cu recunoștință spunându-i: MULȚUMESC! MULȚUMESC! MULȚUMESC!

Sau rostind ”formulă magică” de la H’oponopono:

TE IUBESC! IMI PARE RĂU! TE ROG SA MA IERȚI! MULȚUMESC!

Sau în orice fel simțim că o putem saluta și-i semnala prezența, acceptându-i colaborarea.

Să nu uităm de exercițiul de respirație, de repetat în cursul zilei.

Și dacă vă prindeți prea tare în emoții și nu reușiți să ieșiți în niciun fel – o baie fierbinte sau un duș rapid, vă ajută să spălați nu doar corpuil fizic, ci și și emoțiile stârnite de Baba zilei de astăzi.

Astăzi conștientizăm, observăm, salutăm și contemplăm SĂMÂNȚA NERECUNOȘTINȚEI și BABA NERECUNOȘTINȚEI, alături de SIMBOLUL VACII.

Folosim exercițiul de Recunoștință, să rămânem ancorați la Sămânța Luminii, folosim exercițiile respiratorii să ne centrăm pe respirație și să nu ne pierdem în emoții, călătorim prin mlaștina mucusului (și emoțiilor) observând senzațiile și trăirile și oprim lupta / înfruntarea, de câte ori apare tendința de a o amorsa.

Învățăm să colaborăm cu tot ce există și învățăm să folosim firele disponibile pentru a recondiționa TAPISERIA ENERGETICĂ a corpului nostru și comportamentelor noastre.

Dacă vă simțiți inspirați, scrieți pe o hârtie NUMELE BABEI DE ASTĂZI și creeați un tabel / listă / desen – pe care îl veți completa următoarele 10 zile – cu celelalte 10 semințe ale Întunericului.

Și afișați-le undeva (prin bucătărie eventual) să dați mereu cu ochii de ele.

Puteți găsi și o imagine a vacii (un simbol, o păpușă sau altă reprezentare).

Sau vă puteți găsi propriul simbol.

Și construiți următoarele 11 zile (cu cea de astăzi inclusiv) un INVENTAR AL UMBRELOR înțelese diferit.

ACCEPTATE.

Și INTEGRATE în tot.

 

O zi de lună plină în Fecioară minunată tuturor,

Vă îmbrățișez (din mlaștina interioară, dar cu lumina aprinsă)

Zyanna Orinda