Tesând fire de realitate și poveste

Dragii mei frumoși, cu care interacționez virtual prin site și pe Internet, în general.

Ma bucur să continuăm să existăm în povestea continuă numită ”realitate consensuală”.

Pentru că REALITATEA în care ne aflăm cu toții este ”țesută” în fiecare secundă, minut și oră de fiecare dintre noi, prin alegerile pe care le facem continuu.

Când aleg să scriu și aleg subiectul, încep și țes o poveste, care se leagă poate de ceva din realitate, dar se extinde mult dincolo.

Anul 2020 a fost unul în care țesătura aparent solidă a realității noastre consensuale a fost zguduită.

Am devenit foarte conștienți de țesătura delicată numită ”realitate”.

Firele de poveste și realitate sunt atât de multe și de împletite încât nu are niciun rost să tentăm măcar să le descâlcim.

În schimb, putem să ne poziționăm fiecare dintre noi în modul cel mai favorabil cu putință, pentru noi înșine.

Nu avem niciun control asupra modului în care lumea este organizată, structurată, împinsă sau manipulată.

Suntem doar celule dintr-un uriaș organism biologic, din care nu înțelegem și nu vom înțelege vreodată magnitudinea misterului.

În schimb, fiecare în parte avem putere uriașă asupra propriului nostru interior și a modului în care avem grijă de corp, ne purtăm cu noi înșine și mai ales, asupra modului în care ne relaționăm cu cei din jurul nostru.

În anul 2020, în ciuda provocărilor exterioare importante, am descoperit că mergând in interior, conectându-ne profund cu corpul nostru fizic, purtându-ne cu blândețe și stare de bine cu noi înșine, am putut să ne menținem în stare de echilibru și de centrare.

Chiar dacă programele pe care le-am structurat au fost ”on-line” și nu am mai reușit interacțiunea fizică directă în grupuri mari – platforma Zoom ne-a permis să continuăm să ne întâlnim și să re-descoperim care sunt puterile reale pe care fiecare din noi le are în interior.

Pentru anul 2021 am proiectat o continuare a proiectelor care să ne întărească și mențină în stare de bine.

Chiar din luna ianuarie începem cu un proiect în premieră, o colaborare cu minunatele gazde de la studioul Vitality din Constanța, Raluca și Irina Iordache, prin care să aducem împreună detoxifierea, mișcarea fizică și joaca cu corpul fizic.

Vă așteptăm pe toți alături de noi, să împletim fire de poveste și realitate.

Să întărim corpul fizic pentru a-l avea în cea mai bună formă posibilă.

Și în acest fel, să ne susținem la trecerea prin tot ceea ce urmează să trăim în 2021 și în anii ce urmează.

Pe data de 23 ianuarie, sâmbătă, între orele 18.00 – 20.00 pregătim și un Webinar alături de firma Alchida din București, cei care distribuie produsele Santarome.

Dintre produsele lor, Hepatonic bio, Detox bio, Gingko biloba bio și Sommeil 8 heures sunt cele pe care le-am folosit intensiv în ultimii 3 ani și pe care le-am ales printre cele mai eficiente suplimente naturale de susținere ale corpului.

Veți afla mai multe despre aceste produse, dar și despre altele – și veți primi recomandări de folosire a lor în viața de zi cu zi – într-o formă de ”poveste” și realitate împletită artistic.

Pentru că nu se poate altfel!

Ne plac atât de mult poveștile, încât orice facem devine mult mai interesant și palpitant, când este ”îmbrăcat” într-o poveste frumoasă!

Și surprizele pe care le vom oferi pentru 2021 nu se vor opri aici.

În apropierea Echinocțiului de primăvară 2021 pregătim un alt Atelier de împuternicire, împreună cu Cristela Georgescu – cu o temă deja anunțată ”Mai întâi mama și apoi copilul”.

Da, dragele mele doamne, vom re-deveni personajele principale ale poveștii fiecăreia dintre noi.

Toate aceste evenimente minunate vor fi postate la timp, pe site si pe Facebook.

Continuam să creăm o realitate interesantă și să țesem povești frumoase.

O facem împreună, o facem pentru că ne face bine, o facem întrucât împuternicirea lucrului cu corpul fizic este susținătoare și reprezintă o ancoră atunci când totul din jurul nostru pare să se dărâme.

Dacă organismul fizic rezistă, înseamnă că putem să mergem mai departe.

Anul 2021 se anunță tot atât de interesant și la fel de imprevizibil ca 2020.

Și mă bucur să putem să-l începem împreună.

Vă invit să participați la evenimente, vă invit să vă bucurați de bogăția site-ului și de materialele disponibile, inclusiv de cărțile tip ebook – care vă așteaptă să le descoperiți!

Acest articol mic este doar o avanpremieră la evenimentele ce vor urma în 2021.

Dacă țineți aproape, vom anunța detalii cu privire la toate evenimentele și noutățile pe care le-am pregătit pentru 2021.

Vă mulțumesc că ne jucăm atât de frumos împreună.

Este mult mai interesant când suntem mai mulți!

 

Să ne fie bine tuturor.

Cu iubire,