Recunoștință

Lansarea cărții ”Misiunea” de Zyanna Orinda sămbătă dimineața, pe 3 noiembrie 2018 a fost o întâlnire de suflet și iubire. M-am întâlnit cu mine însămi, în peste 50-60 de persoane diferite, care au trecut pe la Vitality Studio din Constanța pentru carte și o îmbrățișare, de la inimă la inimă.
Cei care au rămas la eveniment am împărtășit energia Jocului, a comunicării prin cuvinte și dincolo de cuvinte, energia ieșirii din timp (a fost o uimitoare încadrare în timp, de parcă totul ar fi fost regizat și coregrafiat de un organizator foarte priceput….Universul / Divinul!), energia culorilor și a florilor, energia Îngerilor (am avut printre noi și câțiva îngeri, ce ne-au semnalat ”prea-plinul” de vibrații adulte și nevoia de oxigen sau de liniște!) dar și impulsul Creativității și Începutului.

Mulțumesc din inimă tuturor celor care au fost sâmbătă la eveniment. M-a umplut de bucurie fiecare revedere, fiecare privire în străfundul sufletelor voastre.
Mulțumesc și celor care au solicitat cartea prin curier.

”Misiunea” este o carte care mișcă energiile, în sensul dorit de Divin. Produce magie, fără măcar să intenționezi. Pentru că ea este o intenție în sine. Așa încât, întregul eveniment a fost realizat de energia cărții. Cu un mic ajutor din partea organizatorilor (minunatele Raluca și Irina de la Vitality Studio) și a echipei noastre, de la Fundația SIMILE.

Împărtășind experiențele din ultima perioadă cu sufletele de iubire, mi-am încărcat bateriile pentru o perioadă în care voi călători și voi schimba alte multe detalii în viața / existența mea. Așa încât, nu voi mai fi în Constanța, până la finalul anului 2018.

Cartea ”Misiunea” nu mai este disponibilă, temporar, pentru comenzi sau vânzare, pe site-ul nostru sau în alte părți. În luna ianuarie 2019, cărțile rămase vor fi din nou disponibile, pentru o perioadă de timp, pe site.

Recunoștință și venerație Divinului din fiecare om pe care l-am întâlnit și cu care am împărtășit IUBIRE pură. Viața are sens când este trăită ÎN IUBIRE, într-un grup de IUBIRE.

Doresc să vă anunț că până la final de an 2019, începem propriu zis perioada sabatică, călătoriile și schimbările. Activitatea profesională se reduce (”hibernarea de iarnă”) și abia din ianuarie, vom relua legăturile (electronice sau directe) la capacitatea maximă.

Adresa de corespondență (pentru urgențe) rămâne: CentrulNaturaConsultanta@gmail.com

Oricum rămânem legați unii de alții prin firele de energie nevăzută a IUBIRII.

Va iubesc și mă iubesc,
Viața care sunt,
Sorina Zyanna Orinda