PUTEREA SUCURILOR PROASPETE

PUTEREA SUCURILOR PROASPETE

Am vizionat recent un documentar apărut mai demult (pe care eu ”l-am descoperit” doar recent) și care m-a impresionat în mod special.
Mai ales că a apărut la momentul în care schimbările dietei și procesul de detoxifiere în care sunt implicată personal sunt destul de importante.
Vă invit să-l vizionați împreună cu mine.

‪http://www.filme-online.tv/fat-sick-nearly-dead-online-2010/

Sucurile proaspăt stoarse de fructe și de legume au efecte multiple asupra organismului:
1) hidratează (au conținut mare de apă – care este o ”apă organică” – o apă ”vie” din plantele care au prelucrat apa pământului, cu ajutorul puterii Soarelui – așadar – ”gătită natural”).
2) hrănesc (sunt adevărate ”băi” de minerale și vitamine – care ”perfuzează” organismul cu puterea vindecătoare a Naturii
3) detoxifică – stimulează eliminarea deșeurilor produse de toate celulele corpului și de alimentele toxice introduse continuu prin alimentația modernă.

Nu este nevoie să faceți ”posturi cu sucuri” – adică diete precum cele văzute în filmul de mai sus. Este suficient să introduceți în alimentația zilnică – mai ales în prima parte a zilei – a sucurilor (1-2 sucuri pe zi) pentru a observa beneficiile acestora.

De ce să nu mâncăm fructele și legumele crude? mă veți întreba. De ce sucuri?
Pentru că nu puteți mânca acea cantitate de fructe și legume necesară a vă aduce toate mineralele și vitaminele în corp – nu le puteți digera și NU încap în tubul dv digestiv. Varianta tip ”juice” – tip suc – este varianta prin care introduceți în organism o cantitate foarte mare de minerale și vitamine – care va fi ușor prelucrată, rapid absorbită și imediat folosită de către celule. Din energia care ”se economisește” (nemaifiind folosită pentru procesul de digestie) veți putea beneficia pentru vindecare și detoxifiere (corpul se ”vindecă singur” de câte ori este lăsat să o facă).

Puteți mânca și fructe și legume crude, în zilele când beți sucuri. Nu este prea mult din ”darurile Naturii” – mai bine mai multe fructe și legume – decât prea multe alimente gătite și procesate.

Alimentația modernă ne-a adus în pragul dezastrului biologic în care se află majoritatea oamenilor în prezent.
ABUNDENȚA este dușmanul cel mai mare din prezent.
Abundența alimentelor ”rapide” – procesate – pline de substanțe chimice și complet lipsite de nutrienți.

Prin contrast cu documentarul de mai sus – urmăriți-l pe următorul – care vă prezintă un drum invers, în care un om sănătos devine bolnav doar prin consum alimentar.

http://documentare.digitalarena.ro/supra-dimensioneaza-ma-2004/

Vizionați aceste două documentare cu întreaga familie – inclusiv cu copii mai mari, care pot înțelege ceea ce se întâmplă.
Învățați lecții foarte importante din experiențele acestor oameni.
Învățați mai multe din aceste ”trăiri” directe – decât din toate cuvintele specialiștilor.

VIZIONARE PLĂCUTĂ!