NOUA ENERGIE – LA FINAL DE LUNA MAI

Imi place cum scrie dna Elena Cociș în ultimul material ”Portalul penta-unitar din 21 mai”:
Este bine să ne mișcăm hotărât spre Nou, să simțim Drumul, să ne dăm voie să curgem în fluxul Vietii, să cooperăm cu ghizii, să ne deschidem către un nou dialog cu Universul și Viața”.

Asta simt și eu în ultimele luni din anul 2015
Ca o ”tranziție” tip ”naștere” între o veche energie (ce mă mai țină încă agățată de rutine vechi, de frici din trecut, de amintiri nostalgice și de ceva regrete) și una nouă și foarte dinamică – care mă atrage prin prospețime, noutate și promisiunea unui joc interesant.

Parcă m-am plictisit de moarte de învârtitul în cerc, am amețit în caruselul zilnic al acelorași rutine induse de programarea mea interioară din trecut.
M-am săturat până la greață fizică să mi se spună de către alții ce este bine și ce este rău, ce ”trebuie” să fac pentru a fi bine (bine pentru CINE?) și să-mi îndeplinesc ”datoria” (numai la auzul acestui cuvânt mi se face pielea ”găină” și-mi amintesc cum mă simțeam când aveam credit la bancă și lunar mă întrebam dacă pot acoperi rata) ori ”să muncesc” (am imaginea ocnașilor și sclavilor în minte, continuu!).

Mi-am propus să descopăr SINGURĂ, prin propria experiență – făcută cu responsabilitate, discreție și asumare personală completă – tot ce am de învățat pentru a-mi fi mie BINE, pentru a-mi păstra starea de SĂNĂTATE a corpului fizic, pentru a mă simți FERICITĂ și ÎMPLINITĂ emoțional și pentru a spori capacitatea de ÎNȚELEGERE și EVALUAREa minții mele cercetătoare.

Mi-am propus să dau la o parte ferm, dar blând și treptat, tot ce am învățat anterior – să pun la îndoială orice convingere și învățătură primită – de la părinți, educatori și societate – și să testez/experimentez totul pe mine, prin mine și cu mine.
Fără să-mi fac rău, sau fără să afectez bunăstarea altora – cu susținerea informațională a rețelei imense reprezentate de Internet și miile de cărți publicate (sunt o cititoare ”înrăită” așa că am destulă informație teoretică). Și continuând să trăiesc în lume, printre oameni – fără să mă izolez sau să rămân singură (pentru că am descoperit că nu mă pot ascunde de mine însămi, oriunde mă aflu și lumea întreagă este în minte, în mintea și emoțiile mele, și o am mereu ”la purtător” oriunde aș fi!):

Așa că…..de câțiva ani ”demolez mituri” pas cu pas.
Mituri medicale” – în special (pentru că acesta este domeniul meu profesional și a fost mai ”la îndemână” de studiat), dar și ”mituri înrudite” – precum cele alimentare, cele de trăire socială, mituri legate de relații sau de definirea condițiilor personale pentru ”fericire și împlinire”.
Am ajuns până la întrebări existențiale și profunde tip ”cine sunt?” și ”ce caut eu aici, acum?” Nu aș fi fost ființă umană completă dacă nu aș fi întreprins această căutare.
Ca fiecare om – mi-am găsit propriile răspunsuri (am deschis drumul și spre alte întrebări și căutări – dar tocmai asta este frumusețea noului drum).

Am aflat ceva CU MARE SIGURANȚĂ – în toată căutarea ultimilor 20 de ani.
AM AFLAT CINE NU SUNT!
ȘTIU CLAR CINE NU VREAU SĂ FIU!

Am aflat și ce nu mai vreau de la viața pe Pământ.
Am aflat că multe dintre dorințele care inițial am crezut că sunt ale mele – sunt doar ”implanturi” sociale preluate în mod inconștient. După ce am pierdut energie și timp împlinind aceste dorințe (majoritatea tip material – gen ”carieră”, ”faimă”, ”casă”, ”mașină”, ”excursii” – ce ”zice lumea” că avem nevoie pentru a fi fericiți) am aflat că nu aveam nevoie de nici una din ele pentru a mă simți bine cu mine.
Am aflat că totul este o mare fanfaronadă a ”IMPORTANȚEI DE SINE” – termen cu care îmi place să definesc EGO-ul social care pompează suflu în EGO-ul personal – fațada falsă construită artificial, pentru uzul telenovelei în care trăim.

În același timp, am aflat că starea de inconștiență interioară este indusă și susținută de multe modificări biochimice în corpul nostru biologic – datorate alimentației noastre, dar și condițiilor de viață (modului în care respirăm, ne mișcăm, ne folosim timpul, modului în care ne îmbrăcăm, folosim substanțe cosmetice sau casnice, stăm în surse de poluare sau ocupații dăunătoare etc).

Am mai aflat că se folosesc CALITĂȚILE noastre de ființe umane (sensibilitatea noastră la suferință, nevoia noastră de apartenență la grup, capacitatea noastră de colaborare și creștere interioară, empatia și abilitatea de a iubi necondiționat) – pentru a le întoarce împotriva noastră – prin manipulări discrete dar evidente – în toate tradițiile culturale și spirituale ale lumii.
Oamenii sunt crescuți de mici să se simtă inferiori, vinovați, datori și slugi – ale unor forțe ”superioare”.
Și apoi nu mai au destul timp fizic să-și recapete puterile emoționale și mentale, pentru că organismul fizic li se degradează prematur ca urmare a tuturor factorilor de risc la care sunt expuși.

OAMENII NU AU TIMP FIZIC SĂ SE TREZEASCĂ.

Mulți realizează ”capcana” în care sunt prinși abia către finalul vieții lor fizice – când le mai rămâne prea puțin timp efectiv să ia măsuri eficiente de re-echilibrare.
INFORMAȚIA prezentă ce i-ar putea ajuta să fie mai eficienți este răspândită pretutindeni, dar distorsionată și amestecată cu informații false.
Situația prezentă este ca în povestea Cenușăresei – grâul este amestecat cu neghina și noi avem nevoie să separăm binele de rău – bob cu bob – pentru a avea suficiente informații de ghidare.

Singura soluție este să învățăm să ne ”re-conectăm” la ENERGIA Universului, să reintrăm în contact cu Mama Natură, să avem încredere în puterea de ghidaj interioară (avem un organism INCREDIBIL DE INTELIGENT – incredibil de puternic – incredibil de creativ – VULNERABIL și FOARTE POTENT – în același timp).

Tot Elena Cociș în ultimul ei Newsletter spune:
Viața Nouă s-a născut, iar Noua Lume își deschide din ce în ce mai larg porțile și ne invită să o populăm. Iar Homo Luminous, cel Înălțat – va trece cu elan și curaj prin torus, prin fiecare portal ce se va deschide, va lua calea Adevărului, se va întoarce către Realitate și va părăsi pentru totdeauna, Iluzia”.

Asta am aflat și eu în prezent.
Că am trăit 45 de ani într-o Iluzie – într-un Vis – pe care nu l-am creat eu.
Parcă a fost visul altcuiva – și am trăit viața altuiva care NU AM FOST EU.

M-am trezit și nu-mi place foarte mult din ce văd.
Nici în mine, nici în jur.
Dar realizez că tot ce este în jur este creat după imaginea a ceea ce am eu în interior.
Și realizez că am puțină putere să influențez și să modific ceea ce este în exteriorul meu.
Nu pot schimba nimic din ordinea socială, din modul de gândire al oamenilor sau din desfășurarea evenimentelor planetare ori universale.
În schimb – AM TOATĂ PUTEREA ASUPRA UNIVERSULUI CARE ESTE CORPUL MEU.

Am găsit o sintagmă care îmi place enorm de mult:
DE LA VINDECAREA CELULEI LA INTEGRAREA ÎN UNIVERS”.
Probabil că am să scriu o carte pornind de la acest titlu.

Am în interiorul meu un întreg micro-univers.
Pe care simt că am nevoie să-l re-organizez – să-l curăț – și să-l ajut să se refacă.
Aceasta este ”re-nașterea” în care simt că sunt implicată.
Îmi creez un nou corp – iar energia care îl animă se simte mai liberă și mai ”acordată” cu Energia planetei Pământ și a Universului.
Am aflat de un termen mult uzitat în fizica cuantică – COERENȚA.

Îmi creez o NOUĂ COERENȚĂ INTERIOARĂ – și observ / constat cum atrage o altă COERENȚĂ a vieții mele.

Vechea COERENȚĂ era însoțită de suferință, tristețe, durere și ”căinare” continuă. ”Bietul de mine”, ”sindromul salvatorului” sau ”au, mă doare!” și alte roluri de dramă – erau normalul zilnic.

Noua COERENȚĂ – noul câmp cuantic – se dezvoltă încetul cu încetul – progresiv – din momentul în care AM DECIScooperarea cu Viața, cu ENERGIA lumii și LĂSAREA MEA ÎN VOIA FLUXULUI.
Primesc indicii și informații la fiecare pas al drumului.
Îmi apar ghizi și călăuze sub toate formele, culorile și structurile (realmente!).
AM DECIS SĂ LAS VIAȚA SĂ MĂ TRĂIASCĂ!
Nu eu să trăiesc viața.

Orice program fac – orice plan am – este doar ”cu titlu provizoriu” – pentru că știu că Universul îmi va arăta clar dacă se va întâmpla și cum se va întâmpla.
Am trecut prin prea multe coincidențe, sincronicități și momente magice în viața mea de până acum – încât am învățat ”semnalele”.

Așa cum am reînvățat să recunosc semnalele de ”foame” și să le diferențiez de cele de ”hipoglicemie” – sau ”acidoză” (par asemănătoare – dar NU SUNT același lucru) – tot așa recunosc când o ghidare vine de la MINTE (îi simt caracterul rigid, imperativ și însoțit de tonul autoritar/pedepsitor) sau de la UNIVERS (împingere blândă, delicată dar fermă într-o direcție definită).

A fost interesant pentru mine să aflu despre ”coincidențele” energetice ale zilei de 21 mai – când Înălțarea și Sf Constantin și Elena – s-au sărbătorit în aceeași zi.
Plus tranzitele ”astrale” și alte evenimente energetice ce au determinat existența unei ”puternice” mișcări de ”curățare” și purificare.
Noi am început Conferința Națională de Gemoterapie la Timișoara exact în aceste zile. Iar energia resimțită aici a fost extraordinară.

Și am avut o revelație legată de RĂSTIGNIRE – ÎNVIERE și ÎNĂLȚARE.
(bat clopotele la o biserică din apropiere exact în momentul când scriu aceste lucruri – mi s-a ”semnalat” sincronicitatea momentului!)

Divinitatea noastră interioară – CHRISTUL nostru interior – lumina noastră interioară – a fost RĂSTIGNITĂ pe crucea lumii materiale (4 este simbolul crucii! 4 este simbolul cubului, pătratului, stabilității, siguranței – Ca la o societate de ”asigurări”, ni s-a promis SIGURANȚA / STABILITATEA și le-am ”târguit” în schimbul libertății de explorare. Cu ajutorul alimentației, fricii, subservirii și inconștienței – am fost ȚINTUIȚI în stagnare – în dogme – în frici și programări inconștiente – în acidoză fizică și mentală.
Am fost ”fixați” și împământați în existența fizică și făcuți să credem că este singura noastră Realitate.

AM ÎNVIAT
de câțiva ani – cu ajutorul Mamei pământ – care a trimis toată Natura în ajutorul nostru (plantele – fructele – energiile nevăzute ale elementalilor și toată forța de susținere a strămoșilor!) – observați numai următoarele:

  • re-apariția interesului la nivel mondial pentru alimentația ”fără foc” – cu fructe și legume – dieta FRUCTARIANĂ și RAW-VEGANĂ fiind deja O REALITATE pentru mulți oameni!
  • întoarcerea la tradițiile șamanice ale popoarelor – și în România mișcarea ”pro-Dacia străveche” este din ce în ce mai puternică!
  • dezvoltarea terapiilor blânde, naturale – precum homeopatia, fitoterapia modernă – gemoterapia, terapiile energetice – precum terapia cranio-sacrală (perceperea ritmurilor discrete ale corpului omenesc), terapia Bowen, terapia florală Bach și multe altele.

Iar acum începem SĂ NE ÎNĂLȚĂM.
Cu ajutorul tuturor instrumentelor trimise de Forța Vieții – redevenim VIAȚA CARE SUNTEM MENINȚI SĂ FIM.
Ne ”redefinim” drept cine AVEM NEVOIE să fim – pornind de la esența noastră adevărată – LUMINA – IUBIREA – CHRISTUL INTERIOR VIU.

A doua venire a lui Iisus pe Pământ se întâmplă ACUM, AICI, în interiorul fiecăruia dintre noi.
REÎNVIEM și NE ÎNĂLȚĂM odată cu Mama Pământ și Întregul Univers.
Doar că vom continua să trăim pe Pământ. Impreună. Aici este CASA NOASTRĂ.
Nu plecăm nicăieri. Nu luăm nici o ”navă cosmică” să evadăm.
AICI STĂM. AICI CONSTRUIM. AICI FACEM TRANSFORMAREA.
ÎNĂLȚAREA SE ADUCE PE PĂMÂNT. AICI. ACUM. De fiecare dintre noi!
Elena Cociș spune atât de frumos în eseul ei: ” a apărut nevoia de a aborda viața Pământească cu toate aspectele sale, într-o nouă octavă: cu rafinament, eleganță, decență, bun gust și măsură în toate!
Trecem de la muzica lăutărească – la muzica sinfonică – în trăirea de zi cu zi!
Nu evaluez faptul că una este ”mai bună” și alta ”mai puțin” bună – ci doar TRĂIREA DIFERITĂ pe care fiecare o induce în corpul omenesc.
Iar ALEGEREA PREZENTĂ este exact această tranziție – SPRE O OCTAVĂ SUPERIOARĂ – spre o ALTĂ CALITATE a muzicii (în consonanță cu ALTĂ CALITATE a alimentelor pe care alegem să le consumăm!).

Este un privilegiu pentru mine să mă simt o parte din acest flux de energie.
Și am simțit nevoia să împărtășesc aceste Revelații cu toate sufletele frumoase la care ajung mesajele mele.
Știu că și voi simțiți același lucru. Chiar dacă nu găsiți cuvintele pentru a descrie trăirile.
Week-end-ul ce a trecut a fost special pentru multe lume.

Deși a fost marcat de multe evenimente traumatice (accidente, incidente, neînțelegeri, poate chiar altercații) – a fost ca un fel de ”curățare” importantă (în Natură sunt furtuni, ploi și curățenii – peste tot în țară și Europa) de ultimele reziduuri ale vechii energii.
Interesant că multe lume (mă refer la elevii Școlii Sănătate 5D) a ales să facă și ”curățenii voluntare” (post negru sau detoxifieri) exact în această perioadă!
OAMENII SUNT ALINIAȚI CU ENERGIA. SIMT.
ÎNTREAGA CREAȚIE ESTE INTERCONECTATĂ.
SUNTEM O REȚEA UNIVERSALĂ DE ENERGIE și COMUNICĂM dincolo de cuvinte și întâlniri directe.
De duminică 23 mai încoace – ceva ”nou” și luminos – frumos și ”înalt” (”înălțat”) – începe să apară – inițial doar în simțirea noastră – și încetul cu încetul – și în viața noastră.

Voi fi atentă la tot ce urmează să apară în următoarele luni.
Anul 2015 se anunță extrem de interesant și provocator. Cu o ENERGIA NOUĂ evidentă și puternică.
Elena Cociș spune că ”ne vom RECALIBRAEXISTENȚA și ne REALINIEM cu fluxul energiilor cosmice”.

Multă iubire tuturor – și sunt recunoscătoare să facem împreună, ca și grup – toată această călătorie și evoluție!