Vacanța de vară și nevoia de plimbare și schimbare a energiei mi-au reamintit despre cât de mult îmi place să ”drumețesc” și să descopăr locuri noi și frumoase în Natură.

Anul acesta, am redescoperit frumusețea României și a unor locuri ”de poveste” , ce mi-au evocat poveștile copilăriei și despre cât de bine m-am simțit dintotdeauna în aventurile mele în Natură.

Ați auzit de trovanții sau babele din Buzău? Dar despre ”Fundul peșterii” sau despre vârful Țurțudui?

Ați vizitat muzeul chihlimbarului din Colți sau ați străbătut drumul Ambrei din Țara Luanei?

Ați auzit despre cetatea de la Poenari?

Dar despre ”Tunelul iubirii” sau despre cascada Bigăr?

Desigur că ați auzit despre frumusețile din jurul Sibiului, din jurul Brașovului sau de-a lungul Transalpinei și Transfăgărășanului.

Dar ați explorat fiecare colțișor sălbatic al munților și dealurilor de-a lungul chiar a traseelor cunoscute?

Ați vizitat satele îndepărtate ale Transilvaniei sau Moldovei, Bucovinei sau Zonei de la Cazanele Dunării?

Natura fabuloasă a României și energia Mamei Pământ ne cheamă pe toți să ne reconectăm cu energia magică a vindecării.

Când drumețim, când mergem ore în șir prin Natura vie, pulsând de viață din păduri, de pe dealuri, din lunci sau din munți, reușim să ne reconectăm mai bine la noi înșine.

Interiorul nostru se alimentează cu o altă sursă de energie, mai puțin cunoscută: cea a VIEȚII, a vibrației vieții.

Este o sursă de care uităm în clădirile noastre de beton, izolați de câmpurile electromagnetice în care ne învăluim zilnic.

Internetul ne-a conectat mai mult ca niciodată, dar tabletele, mobilele și calculatoarele ne izolează de Natură mai mult ca niciodată.

Avem nevoie să ne reconectăm corpul fizic DIRECT cu mama Pământ și VIAȚA ce pulsează continuu în ea, și care se simte mai mult ca niciodată în luna august, cea mai călduroasă și energetică lună a anului.

De aici ne vine atât de multă energie încât puteți experimenta mici miracole în viața voastră: cum rezistați zile întregi cu puțină mâncare și doar mult extaz și admirație, în fața unui răsărit de soare din mare sau a unui apus în spatele pădurilor de brazi.

Doresc să împărtășesc cu voi toți admirația pe care am resimțit-o când am văzut acest filmuleț realizat de o tânără din Germania, care are un blog de călătorie și este fascinată de frumusețile lumii. Schmetterlinga.de

Inga, o prietenă de-a fiicei mele, Silvia, a vizitat România și s-a îndrăgostit de vibrația pământurilor vizitate.

A rezumat experiența într-o bijuterie cinematografică de câteva minute, care ne ajută să ne apreciem mai mult, pe noi toți, bogăția ce o avem aici, lângă noi: Natura, în forma ei fermecătoare și vindecătoare.

Inga are un blog de călătorie în limba germană, în care a publicat articole elogioase despre Tunelul iubirii sau experiența ei la un festival de muzică din România. Cu ajutorul Google translator putem să avem o idee despre ce scrie ea în articole. Internetul continuă să ne ajute să depășim barierele de limbă, așa cum ne-a ajutat să le anihilăm pe cele geografice sau de fus orar.

Rumänischer Lost Place – Tunnel of Love

Împreună, Inga și Silvia au călătorit prin mare parte din România, trăind multe aventuri și experiențe de neuitat.

Au învățat enorm de multe despre ele și abilitățile lor creatoare, cunoscând în același timp mai multe despre România și Natură.

Puteti sa vedeți pozele lor extraordinare de pe Instagram:

Inga – @schmetterlinga

Silvia – @milvia0

Admir enorm tinerii pe care am privilegiul să-i cunosc atât la cabinet, cât și prin intermediul fiicei mele.

Iubesc posibilitățile lor creative și deschiderea uriașă spre explorare, aventură, frumos și împărtășire, ce pare să-i anime pe toți.

Odată cu România, am descoperit niște oameni frumoși, în special niște tineri deosebiți.

La Hermanstadt sau în București, la Buzău sau în Constanța am avut privilegiul să întâlnesc semințele de abundeță și prosperitate pentru țara noastră și pentru întreaga lume: copii și tinerii.

Călătorind, în ultimele luni, am descoperit reala bogăție ce s-a aflat dintotdeauna în jurul meu și pe care am neglijat să o observ așa cum se cuvinte:

– Mama Pământ, Natura și oameni frumoși, cu inimi pline de lumină.

România ESTE frumoasă, la fel cum întreaga planetă pe care locuim este vibrantă și fermecătoare.

Ieșiți din familiarul și rutina zilelor ”normale” și călătoriți, chiar și în apropierea casei, dacă nu aveți posibilitatea să ajungeți ceva mai departe.

Energia de ”foc” a lunii august ne împinge să fim dinamici, activi și exploratori!

Și bucurați-vă de fiecare întâlnire, de fiecare împărtășire de energie și de întreaga energie exuberantă a lunii august.

Profitați la maxim de eclipsa de lună de luni, 7 august, când Luna Plină în Vărsător va ajuta la accentuarea a ceea ce trăiți în această perioadă.

Trăiți frumos și vibrant.

Bucurați-vă.

Aduceți în viața voastră fericirea trăirii în prezent, în ACUM.

Ancorați aventura și savurarea frumosului în fiecare clipă.

Și fiți martorii magiei Creației.

Savurați filmul Ingăi, savurați o plimbare în Natură, mulțumiți pentru viață și îmbrățișați-vă copii!

 

O săptămână fabuloasă să aveți cu toții,

Cu iubire,

Sorina