Sfaturi vindecătoare: Vindecarea înseamnă să nu mai repeți aceleași obiceiuri dăunătoare. Webinar cu dr. Sorina Soescu

Acasă/Sfaturi vindecătoare: Vindecarea înseamnă să nu mai repeți aceleași obiceiuri dăunătoare. Webinar cu dr. Sorina Soescu
Încarc Evenimente

Vă invităm să vă alăturați Dr. Sorina Soescu într-o călătorie fascinantă către vindecare și eliberare în cadrul webinarului nostru special: “Sfaturi Vindecătoare: Renunțarea la Obiceiurile Dăunătoare”.

Vindecarea înseamnă să ne eliberăm de acele obiceiuri dăunătoare care ne țin captivi în cicluri nesănătoase. Vom explora:

  • Natura obiceiurilor: De unde provin aceste pattern-uri comportamentale, cum ne afectează și cum putem să le recunoaștem pentru a le transforma.
  • Utilizarea lunii noi și a eclipsei pentru oprirea repetițiilor dăunătoare: Cum să ne folosim de aceste momente astrologice pentru a pune capăt ciclurilor negative și pentru a ne deschide către schimbare și vindecare.
  • Puterea minții în formarea și schimbarea obiceiurilor: Vom explora influența profundă a minții asupra corpului și a obiceiurilor noastre și cum putem să reprogramăm mintea pentru a ne depăși limitele și a crea schimbări reale.
  • Strategii practice pentru reprogramarea minții și renunțarea la confortul obișnuit: Cum să depășim rezistența și să ne angajăm în transformare, căutând noi căi spre creștere personală și vindecare.

Acest webinar va fi un spațiu sigur și inspirațional pentru a învăța și a împărtăși strategii practice pentru a renunța la obiceiurile dăunătoare și pentru a ne îndrepta către o viață mai sănătoasă și mai plină de satisfacții.

Loc de desfășurare

Online

Title

Go to Top