Sfaturi vindecătoare: Vindecarea începe la nivelul gurii. Webinar cu dr. Sorina Soescu

Acasă/Sfaturi vindecătoare: Vindecarea începe la nivelul gurii. Webinar cu dr. Sorina Soescu
Încarc Evenimente

Dragi participanți,

Sunteți invitați la un webinar revelator și interactiv despre sănătatea orală și puterea vindecătoare a gurii: “Vindecarea Începe la Nivelul Gurii”.

În cadrul acestui eveniment, vom explora profunzimea conexiunii dintre sănătatea orală și starea noastră generală de bine. Vom aborda:

  • Sănătatea cavității bucale: Vom discuta despre importanța unei igiene orale corecte și cum starea danturii, a limbii, a gingiilor și a buzelor poate influența sănătatea noastră generală.
  • Rolul alimentației și al obiceiurilor: Cum alegerile alimentare și obiceiurile noastre cotidiene pot influența sănătatea dinților și a gingiilor. Vom descoperi ce să mâncăm pentru a menține o cavitate orală sănătoasă și de ce anumite afecțiuni, cum ar fi sângerările gingiilor sau apariția aftelor, pot apărea.
  • Puterea limbii: Cum putem folosi puterea limbii pentru a susține o vorbire și o masticație echilibrate și sănătoase.
  • Exerciții de mâncare conștientă: Invităm participanții să se alăture cu un măr, un morcov și un pahar cu apă pentru a explora împreună secretele gurii și pentru a exersa mâncarea conștientă într-un mod interactiv și distractiv.

Această sesiune va oferi nu doar informații valoroase, ci și exerciții practice pentru a ne conecta mai profund cu sănătatea orală și pentru a descoperi modalități simple de a îmbunătăți starea gurii pentru o viață mai sănătoasă și mai echilibrată.

Detalii

Dată:
iunie 6
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm
Categorie Eveniment:
Site web:
https://alexaevent.ro/evenimente/sfaturi-vindecatoare-vindecarea-incepe-la-nivelul-gurii-webinar-cu-dr-sorina-soescu/

Organizator

AlexaEvent

Loc de desfășurare

Online

Title

Go to Top