Minidoze de miscare & sanatate cu dr Soescu

Acasă/Minidoze de miscare & sanatate cu dr Soescu
Încarc Evenimente

Cat timp ai la dispozitie intr-o saptamana pentru starea ta de vitalitate si energie? Dar intr-o zi? Daca iti spunem ca doar 15 minute sunt suficiente sa iti „incarci bateriile” si sa si inveti ceva nou?

Formatul pe care îl propunem este cel pentru oamenii cu puțin timp liber disponibil, dar cu o nevoie interioară de a face realmente ceva pentru sine.

Știm din folosirea extensivă a homeopatiei, fitoterapiei și florilor Bach că dozele mici, repetate frecvent, rezolvă multe lucruri pe care doze mai mari și intensive nu reușesc să le facă. Așa încât, ne bucurăm să pornim la drum din nou, alături de voi toți, într-o modalitate ușoară, jucăușă și eficientă de centrare pe starea de bine.

Vei primi săptămânal minidoze de informații despre sănătate și de tehnici de relaxare, susținere și echilibrare a corpului fizic, pe care le poti accesa oricând și oriunde: da, și la birou, dacă ai o pauză scurtă de 10-15 minute. Pentru că nu vei avea nevoie de saltea (de această dată) sau de o cameră liniștită. Trebuie doar să fii prezenta când și când în cursul săptămânii și să iti reamintesti să-i dai atenție și grijă corpului minunat pe care îl ai.

NOU!! Fiecare intalnire este dedicata unei PLANTE de leac, iar Doamna Doctor SOESCU ne invata cum aceste plante ne sustin corporal prin intermediul remediilor, extractelor sau ceaiurilor.

Si ceea ce este esential – ne vom mișca împreună și vom comunica direct, toate cele 6 intalniri sunt transmise LIVE din studio.

Iti propunem de aceasta data un nou concept: CONECTARE CORPORALA GHIDATA in doar 15 minute. Combinam elegant mobilizarea corporala prin pilates si yoga, cu terapii naturiste avizate de un doctor specializat.

Detalii

Dată:
aprilie 17, 2022
Categorie Eveniment:
Site web:
https://vitalitystudio.ro/minidoze-de-miscare-sanatate-cu-dr-soescu/

Organizator

Vitality Studio

Loc de desfășurare

Online

Title

Go to Top