Manualul de lucru al Școlii Sănătate 5D

STOC EPUIZAT!

Autor: Dr. Sorina Soescu

Editura: Valea Verde

Pret format tiparit: 95RON

Ediția a II-a a Manulului Școlii Sănătate 5D – în varianta tipărită – este o carte de nelipsit din bibliotecă pentru toți foștii și actualii elevi ai Școlii – dar și pentru oricine dorește să înțeleagă în detaliu procesul de însănătoșire, în paralel cu procesul de îmbolnăvire.

Conținutul Manualului nu este mult diferit de prima ediție, doar aranjamentul grafic este complet nou, mult mai atractiv, mult mai sintetic, informația fiind grupată pe capitole și subcapitole distincte, cu sublinierea ideilor cheie.

Astfel, fiecare lecție se parcurge mult mai ușor – iar informațiile importante se pot reține mai rapid.

Tipărirea pe pagini color aduce un plus de atractivitate Manualului, pentru că atât fotografiile, graficele cât și textul inserat cu alte culori servește la ușurarea lecturii și a reținerii informației.

Calitatea hârtiei și a legării volumului reprezintă un plus la întreaga ”nouă față” adusă cărții de profesioniștii de la Aska Grafika din Sighetu Marmației – cei care s-au ocupat complet de actuala ediție a Manulului.

Vă recomand cu multă căldură această carte, plină de informație cum nu veți mai găsi la ora actuală în România (și chiar în lume): sintetică, actuală, clară, logică și mai ales, PRACTICĂ și TESTABILĂ (încercați pe propria piele și veți descoperi singuri!).

Noua prezentare grafică pune în valoare conținutul deosebit al cărții – și aduce o ÎNTREGIRE mult dorită: atât fondul, cât și forma – reflectă valoarea informației conținute – și transformă cartea într-o bijuterie bibliografică.

Pentru comenzi directe trimiteti o solicitare la CentrulNaturaConsultanta@gmail.com