Creative cooking

Detoxifierea prin intermediul alimentelor este cel mai important demers terapeutic ce poate avea loc in viata fiecarei persoane, zi de zi, in propria bucatarie. Creativitatea si imaginatia reprezinta ingredientele de baza ale detoxifierii prin dieta. Alaturi de fructe si legume cat mai proaspete si mai organice.

In cursul Scoala Sanatate 5D si in cadrul Scolii Sanatate 5D se invata foarte multe despre cele trei etape (variante) de detoxifiere – ce necesita a fi urmate pentru realizarea unei curatenii si echilibrari temeinice a organismului.

Vom prezenta o serie de Retete pentru fiecare dintre cele trei etape – ca exemplificare de posibilitati de preparare – pentru cei care incep procesul de vindecare.

Majoritatea celor avansati in proces nu mai au nevoie de ”retete” – deja ”creativitatea” a devenit o parte din ei insisi.
Dar multi dintre cei care abia incep pot beneficia de o serie de ”linii de ghidare” generale – pentru a schimba obiceiurile culinare si gastronomice cu care au fost obisnuiti o viata.

Dorim succes tuturor celor cu spiritul aventurii si curaj – ce incep drumul propriei vindecari cu asumarea responsabilitatii celui mai important pas: DIETA!