Sarbatori Fericite

CENTRUL DE SĂNĂTATE ”NATURA” urează tuturor SARBATORI PASCALE pline de lumină, de liniște interioară și de comuniune cu Divinul!
poza1

Să descoperim cu toții fluturele interior – legătura cu Sufletul – să aflăm cât suntem de asemănători și de plini de Lumina Christică!

Ce mai citim de Sărbatori!
Am o propunere de lectură pentru perioada Sărbătorilor, pentru cei care își găsesc relaxarea în paginile cărților.

Editura For You ne propune, ca de obicei, cărți minunate pentru înțelegerea proceselor interioare pe care le trăim. ”Caroline Myss – Sfidează gravitația, a vindeca dincolo de limitele rațiunii” – este o carte apărută anul acesta – o invitație de a explora procesul de vindecare la alte nivele decât cele strict fizice, emoționale sau mentale.

Vă ofer un mic citat din Capitolul 2 – intitulat ”Primul adevăr: nu poți aborda rațional boala, criza sau relația cu Dumnezeu”
” Nevoia de a ști de ce ni se întâmplă lucrurile așa cum se întâmplă este un instinct reflex de supraviețuire. Avem o senzație foarte neplăcută atunci când ni se refuză o explicație pentru evenimente și experiențe, în special când ele ne schimbă cursul vieții. Absența unei explicații ne face să ne simțim neputincioși, ca și când am fi făcut ceva greșit, dar nu știm ce.
Majoritatea oamenilor gândesc în acest fel, ceea ce reflectă credința că, dacă ești bun, nu ar trebui să ți se întâmple lucruri rele.
Așadar, dacă chiar se întâmplă ceva rău, apare imediat întrebarea DE CE?
Ce a fost greșit? Ce tipar negativ din mintea sau inima mea este vinovat? Cu siguranță că dacă voi găsi acel curent de energie negativă și îl voi întrerupe de la sursă, voi fi răsplătit cu sănătate, nu-i așa?
Raționamentul acesta nu îți poate face rău, dar nici nu-ți garantează vindecarea”
carte

Lectură plăcută!