MAGIA VIEȚII

Am luat decizia să închid cabinetul și să lichidez activitatea lucrativă.
La 3 zile după această decizie, am primit un mail de la familia profesoarei și maestrei mele, Anita E. Davies, din Anglia, cea care m-a învățat atât homeopatie, cât și apropierea de oameni, comunicarea, filantropia, dar și mersul prin lumea materială (ea m-a ajutat cu deschiderea cabinetului în forma de organizare a Fundației, susținându-mă și financiar, la început de drum).

Memento: alături de Anita, în 1999, la vechiul sediu al cabinetului din str. Cișmelei

Anita a murit ieri, marți, 17 iulie, la ora 12.55, la vârsta de 86 de ani. În ultimele luni ale vieții a stat într-un cămin de îngrijiri terminale, pentru că avea boala Alzheimer ce avansa galopant. Înainte de a fi internată, Anita a avut grijă de tot. Și-a plătit toate cheltuielile de îngrijire singură, inclusiv toate cheltuielile de înmormântare.

Și-a lichidat tot ce era în plus și prea mult pentru ce putea ea duce.
Familia mi-a spus că în ultimii 3-4 ani ai vieții, a dăruit enorm și lichidat tot ce era de prisos.

Toată viața ei, Anita a fost în servirea celorlalți. Nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut o mulțime de copii spirituali. Eu o consider ca a doua mamă a mea: cea care m-a învățat drumul în lumea materialului și spiritualului. Ea m-a ghidat în aflarea Vocației vieții, în descoperirea Vocii interioare și exprimarea sa și mai ales, m-a ghidat în aflarea Adevărului.

M-a ajutat enorm, în multe feluri, unele neînțelese de mine, la început, dar descifrate pe parcurs. Altele evidente și foarte practice.

Am descoperit târziu multe dintre darurile Anitei. Pentru că mintea mea s-a copt greu, spre deosebire de inima mea, ce a primit-o din prima.

Lumina generoasă a Anitei a fost farul călăuzitor al primei părți a vieții mele.

Anita a fost Îngerul meu Păzitor în ultimii 22 de ani, de când am întâlnit-o în corp fizic. Iar acum, și-a schimbat și ea domiciliul, întorcându-se în lumea îngerilor. Era momentul să se odihnească, pentru că a fost 86 de ani în serviciul tuturor, fără odihnă.

Este o coincidență faptul că Fundația SIMILE și Centrul Natura intră în lichidare exact în aceeași perioadă cu decesul Anitei? Am început procesul cu câteva zile ÎNAINTE să aflu de moartea Anitei. Iar mail-ul de la familia ei a fost un miracol (pentru că eu pierdusem legătura cu ei, de 4-5 ani).

Și am putut să-mi iau rămas bun de la Anita, eu fiind totuși în Constanța, tot printr-un miracol. Am reușit să-i spun că o iubesc și că o parte din ea și bunătatea ei rămân pentru totdeauna cu mine și familia mea. Pentru prima oară în viața mea, am închis elegant o ușă și am onorat un final.

MAGIA VIEȚII.

Viața mi-a confirmat că pentru mine a sosit Momentul Potrivit pentru schimbare și că sunt în fluxul de energie al lumii.

Plecările, ca și venirile, sunt părți naturale ale drumului. La fel și începuturile și finalurile. De ce le considerăm pe unele ”pozitive” și pe altele ”negative”?

Poate pentru că cele ”pozitive” sunt PLĂCUTE pentru simțurile și sufletele noastre, iar cele ”negative” sunt mai NEPLĂCUTE.

Aleg să folosesc cuvintele ”plăcut / neplăcut” în loc de ”pozitiv și negativ” Și aleg să trăiesc TOATE experiențele, așa cum le aduce Universul spre mine. Nu mai consider tot ce este ”plăcut” o recompensă și tot ce este ”neplăcut” o pedeapsă. Destram și eliberez condiționarea din copilărie, legată de pedepse și recompense.

Aleg să consider că TOT CE-MI ADUCE VIAȚA, în fiecare zi miraculoasă petrecută pe pământ este O LECȚIE, un prilej de JOACĂ sau de ANTRENAMENT și că Marele Creator mă iubește prea mult, pentru a se purta cu mine așa cum părinții lumești s-au purtat / se poartă cu copilul lor.

ȘTIU CĂ SUNT IUBITĂ. Mesajele oamenilor iubiți, care au înțeles nevoia mea de schimbare, mă susțin și mă împuternicesc.

Nu este nevoie să mor, precum Anita, pentru a afla cât de multe am schimbat și făcut pe pământ, dar și cât de multe mai am de făcut, pentru mine și ceilalți.
Este nevoie să moară doar o parte a vechii energii, care a servit unui scop de până acum și dorește să fie eliberată. Pentru a face loc unul suflu nou și unei viziuni noi.

Iar MAGIA VIEȚII, unde MOARTEA ȘI VIAȚA dansează continuu pe același ring, ne poartă către vibrații noi.

Pe data de 25 iulie, miercuri, la ora 18.30 – are loc Expoziția personală de pictură ”Passio” a Claudiei Brighidău, la restaurantul En Provence, de pe bd. Tomis 500 A (lângă fostul popas Cișmea).

Voi fi prezentă la acea lansare, pentru a însămânța și răspândi, alături de Claudia – magia vieții – prin culoare, imagine, forme, muzică, cuvinte și toate vibrațiile lumii. Invităm pe oricine simte să ni se alăture.

VIAȚA șerpuiește cu valuri de CREAȚIE și DISTRUCȚIE. Când ALEGI VIAȚA – începi să călătorești printre vibrațiile sale. Și ordinarul se transformă în magie.

ADIO, ANITA! Rămâi totdeauna o parte din mine. Bine te-am găsit, Creație, Viață, minunată Claudia creatoare – aștept cu nerăbdare noile aventuri!

Mulțumesc tuturor pentru susținere și iubire, Sorina Soescu