AMZ – ÎMPREUNĂ

AMZ – ÎMPREUNĂ

Joc pentru noi toți

Ador JOCURILE.
Dintotdeauna mi-a plăcut să mă joc, să există mici reguli, mici provocări și cât mai multe mici activități de îndeplinit și de exersat.
Mi-au plăcut jocurile cu mingea, cu sfoara, cu păpușile sau cu diferite alte obiecte (cerc, popice, bețișoare etc).

Consider că învățarea prin joc este o îndemânare naturală a oamenilor și dreptul lor întreaga viață.

Am descoperit câteva concepte mai noi și destul de dificil de integrat, despre corpul omenesc și viața pe Pământ.
Și vă propun să le audiați, dar pas cu pas, sub formă de joc, pentru că JOACA face totul să pară mult mai simplu și mai interesant.

AMZ – ÎMPREUNĂ va fi un joc de strategie, în care treptat, ne vom construi o nouă viziune asupra ființei umane, asupra corpului și energiei noastre.

Obiectivul principal:

SĂ NE REAMINTIM DESPRE NOI ÎNȘINE
(Traversarea podului între OM și Divin)
sau
SA NE (RE)CREĂM ÎMPREUNĂ

Scopurile jocului:

1) CONECTAREA, COMUNICAREA și COOPERAREA între părțile noastre (aparent diferite)
2) CREAREA la nivel de grup unei viziuni despre OM (Sine) pozitivă și echilibrată
3) ÎNCORPORAREA PRACTICĂ a viziunii noi create în fiecare dintre noi – în viața de zi cu zi

Premize:

Viziunea de la care vom porni este numerologică 3 x 4 = 12
Vom construi 4 fețe ale unui tetraedru – pas cu pas – timp de 12 luni calendaristice (la fiecare 3 luni, vom construi câte un triunghi – ce reprezintă o față a tetaedrului)

VEȚI ÎNȚELEGE MAI BINE PE MĂSURĂ CE VOM ÎNCEPE SĂ NE JUCĂM.

Viziunea de la care pornim JOCUL AMZ – ÎMPREUNĂ spune că fiecare dintre noi suntem formați din 3 părți principale:
1) INTELIN (inteligența interioară),
2) PREZINTEL (inteligența prezenței) și
3) INTELES (inteligența superioară).
Cele 3 părți principale sunt însoțite de o MATRICE DE SUSȚINERE.
Iar în jurul a tot și în interiorul a tot se află ESENȚA a ceea ce suntem: IUBIREA

Structura noastră este cam așa:

1) INTELIN – Inteligența interioară a corpului (portocaliu, plexul solar)
Vom cunoaște trei aspecte / atribute fundamentale ale INTELIN-ului corpului, în fiecare lună câte un aspect; prin sarcini jucăușe și interesante, vom afla mai multe despre INTELIN-ul fiecăreia dintre noi și rolurile sale

2) PREZINTEL – inteligența prezenței (albastru-turquoise, zona gâtului) – are la rândul său 3 aspecte, studiate fiecare separat, în cate o lună calendaristică. Prin exerciții interesante, vom învăța despre fiecare aspect în parte.

3) INTELES – inteligența superioară (sau conștiența superioară) (creștetul capului, culoare violet) – are 3 aspecte, ce vor fi discutate, studiate și exersate prin intermediul exercițiilor jocului

4) MATRICEA DE SUSȚINERE are la rândul său 3 aspecte fundamentale, pe care le vom discuta către finalul anului.

5) IUBIREA – ESENȚA și REALITATEA a ceea ce suntem

Vom folosi toate aceste părți ale noastre, descrise pe scurt mai sus pentru a CREA împreună diferite relații / teme / forme/ produse / scenarii pornind de la ele și orice vom mai fi îndrumați să o facem.

Ne vom (re)construi împreună pe noi înșine, în cea mai pozitivă și frumoasă variantă pe care o vom identifica împreună!

Vom participa împreună, toți ca unul, la CREAȚIA UNUI NOU OM, a unui nou EU, care să aibă laolaltă toate părțile funcționale și cu relații armonioase între ele.

Vom invita și Inteligența Divină a Universului să ni se alăture în cadrul Jocului și vom fi participanții și observatorii din cadrul Jocului.

La final de an 2018, vom relua VIZIUNEA cu care am început, despre CINE CREDEM CĂ SUNTEM ACUM, la început și o vom înlocui cu VIZIUNEA DESPRE CINE AM AFLAT CĂ SUNTEM – după ce am trecut prin Joc.

AMZ – ÎMPREUNĂ este un joc de CREAȚIE – care va repeta ”la nivel mic” – ceea ce Creatorul nostru a făcut la nivel ”mare”.

Creatorul a pornit de la IUBIRE și a creat formele (inclusiv pe noi).
Noi vom porni de la cea mai mică formă din interior (de la celula din corpul nostru) – și vom face călătoria către IUBIREA care suntem.
Vom parcurge PODUL CURCUBEU în de la A la Z – și vom trece prin multe etape intermediare (”mmmmmmm”) – de aici și JOCUL AMZ – ÎMPREUNĂ!

Cine vor fi jucătorii în joc?

NOI ÎNȘINE – fiecare dintre noi va fi un jucător.

Dar pentru că ne vom juca ÎMPREUNĂ, vor fi multe nivele la care ne vom întâlni și vom coopera în acest joc de descoperire.

Săptămână de săptămână, funcție de SUBIECTUL LUNII – vom avea teme și sarcini de îndeplinit și cu fiecare pas făcut, vom integra mai multe. – vom descoperi mai multe și VOM CREA pe măsură ce înaintăm.
JOCUL SE VA CONSTRUI PE MĂSURĂ CE-L JUCĂM.
ÎNTOCMAI CA VIAȚA NOASTRĂ.

Doar că vom avea o oportunitate imensă să participăm împreună, timp de 12 luni, la un proces comun de CO-CREAȚIE din care fiecare jucător să obțină MAXIM DE ÎNȚELEGERE și BENEFICII.

Vă așteptăm pe toți să începem Jocul odată cu ziua de 12 ianuarie 2018, când aducem laolaltă energiile acumulate din primele zile ale anului.

La începutul anului 2018, în primele 11 zile ale anului, am ”semănat” 11 semințe energetice, împreună cu grupul de elevi ai Școlii Sănătate 5D.
Aceste semințe energetice ne vor însoți pe întregul parcurs al anului, în jocul AMZ- ÎMPREUNĂ și le vom re-aminti (sau chiar discuta pe larg) de câte ori va fi necesar.

Cele 11 ”semințe” sunt:

1) RECUNOȘTINȚA (pentru tot și toate – ”mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”)
2) ÎNCREDERE (în inima noastră și puterea deciziilor sale)
3) CREDINȚĂ (în puterea de manifestare pentru acoperirea nevoilor)
4) COMPASIUNE (și NU milă)
5) RESPECT (pentru sine, pentru ceilalți, pentru toți și toate)
6) CUMPĂTARE (moderație) – în tot și toate
7) ABUNDENȚA (prosperitatea)
8) PREZENȚĂ (conștientizare, împământare)
9) RESPONSABILITATEA (pentru Sine și tot)
10) IUBIREA
11) UNITATE CU TOTUL (FLUX)

Datorită prezenței lor în viețile noastre în fiecare zi, am reușit să menținem nivelul energiei suficient de înalt vibrator pentru a putea CREEA continuarea jocului ”semănatului” cu noul joc AMZ – ÎMPREUNĂ

Vă invităm pe toți cei care vă simțiți atrași de acest joc și care vă doriți să aflați mai multe despre voi înșivă – să participați alături de noi la JOCUL AMZ – ÎMPREUNĂ

Jocul se va derula pe trei nivele – pentru că vom continua să folosim energia numărului 3 (”provocatorul” 3).

1) Nivelul 1 – pe Site / Facebook – la care va avea acces oricine dorește (materialele sunt disponibile oricui, fără niciun copyright – dimpotrivă, cu intenția de a fi distribuite cât mai multor oameni)
2) Nivelul 2 – în Școala Sănătate 5D – nivel mai avansat și studiu ceva mai amănunțit pe baza Modulelor și Manualului de curs
3) Nivelul 3 – în Clubul Iubim fructele – cu aplicații practice îndrăznețe, provocatoare și transformatoare.

Și declar deschis acest JOC transformator, să-și definească singur drumul și traseul, pentru beneficiul cel mai înalt al tuturor celor implicați.

Intenționez ca vibrațiile CREAȚIEI să cuprindă un număr cât mai mare de oameni și ÎMPREUNĂ să participăm la descoperirea de Sine și CREAȚIA celei mai ECHILIBRATE Viziuni / Energii a noastră.