OFERTĂ DE LICHIDARE DE STOC

(până la epuizarea stocurilor existente)

  • Volumul III din Acta gemmotherapeutica – în care Dr. Fernando Pitera are un articol excepțional despre Carpen și produsele gemo din Carpen și un altul, despre Sărurile Schussler, iar Dr. Sorina Soescu are 3 articole publicate (despre Sistemul limfatic și detoxifierea prin gemoterapie, despre Sărurile Schussler și despre Familia Oleacea – Măslinul, Frasinul, Migdalul și Liliacul – în gemoterapie). De asemenea, sunt multe alte articole interesante, scrise de dr. Didi Surcel, de dr. Simona Nițu, de dr. Mălina Ciumașu, de farmacistele Neli Olah și Claudia Toma, alături de echipele lor de cercetare. Un volum cu o bogăție de informație, util pentru toți cei care iubesc gemoterapia și o aplică zilnic, în practică.Acest volum este disponibil la prețul de numai 35 Lei (reducere de la 50 Lei).
  • Volumul IV din Acta gemmotherapeutica – în care veți găsi un articol absolut special despre Sequoia gigantea, al dr. Fernando Pitera (tradus în limba română de dr. Sorina Soescu), veți găsi un articol despre Fag și Stejar al dr. Sorina Soescu, veți găsi un articol despre Nuc al dr. Mălina Ciumașu de la Iași și veți găsi și alte articole și lucrări de cercetare.Este un volum ce merită achiziționat pentru monografiile valoroase si unice ale arborilor prezentați, pe care nu le veți găsi, atât de detaliat și complet, în nicio altă lucrare.
    Acest volum este disponibil la prețul de numai 35 Lei (reducere de la 50 Lei)    • Dislexia – este disponibilă la prețul promoțional de 15 Lei (de la 25 Lei), în limita stocului disponibil


Lichidarea de stoc prelungită vă dă ocazia să vă puteți comanda cărți utile, la prețuri foarte accesibile.

Dar vă invităm să alegeți și dintre celelalte cărți existente pe site, alaturi de care în 2017 vor apare multe titluri noi și interesante.

Cărțile rămân cel mai frumos și util dar, indiferent de ocazie!

Carti

Dislexia

25 RON + taxa expediere

Comanda carte Detalii carte

Formular de comanda

Selectati Titlul cartii/cartilor - apasati tasta Ctrl + click(Windows) / Cmd + click (Mac OS) pentru selectie multipla    Expediere prin:

    captcha