OFERTĂ SPECIALĂ LUNA IANUARIE 2017

(valabilă în perioada 2-31 ianuarie)

LICHIDARE DE STOC

 • Volumul III din Acta gemmotherapeutica – în care Dr. Fernando Pitera are un articol excepțional despre Carpen și produsele gemo din Carpen și un altul, despre Sărurile Schussler, iar Dr. Sorina Soescu are 3 articole publicate (despre Sistemul limfatic și detoxifierea prin gemoterapie, despre Sărurile Schussler și despre Familia Oleacea – Măslinul, Frasinul, Migdalul și Liliacul – în gemoterapie). De asemenea, sunt multe alte articole interesante, scrise de dr. Didi Surcel, de dr. Simona Nițu, de dr. Mălina Ciumașu, de farmacistele Neli Olah și Claudia Toma, alături de echipele lor de cercetare. Un volum cu o bogăție de informație, util pentru toți cei care iubesc gemoterapia și o aplică zilnic, în practică.

  Acest volum este disponibil la prețul de numai 35 Lei (reducere de la 50 Lei).

 • Volumul IV din Acta gemmotherapeutica – în care veți găsi un articol absolut special despre Sequoia gigantea, al dr. Fernando Pitera (tradus în limba română de dr. Sorina Soescu), veți găsi un articol despre Fag și Stejar al dr. Sorina Soescu, veți găsi un articol despre Nuc al dr. Mălina Ciumașu de la Iași și veți găsi și alte articole și lucrări de cercetare.

  Este un volum ce merită achiziționat pentru monografiile valoroase si unice ale arborilor prezentați, pe care nu le veți găsi, atât de detaliat și complet, în nicio altă lucrare.

  Acest volum este disponibil la prețul de numai 35 Lei (reducere de la 50 Lei)

 • Dacă veți achiționa volumele III și IV împreună, reducerea excepțională pe care o oferim este de 60 Lei (de la 100 Lei).
 • Gemoterapia de la A la Z – este o carte ce nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunei mămici, a niciunei persoane care folosește gemoterapia, pentru vindecare. Toată cartea este plină de scheme de tratament, de indicații clinice ușor de aplicat practic și verificate în ani de experiență de autori.

  Acest volum este disponibil la prețul promoțional de 25 Lei (de la 35 Lei), în limita stocului disponibil.

 • 101 întrebări și răspunsuri despre homeopatie este disponibilă la prețul promoțional de 5 Lei (reducere de la 15 Lei)
 • Întărirea imunitară – când suntem în armonie, suntem sănătoși este disponibilă la prețul promoțional de 15 Lei (de la 25 Lei)
 • Dislexia – este disponibilă la prețul promoțional de 15 Lei (de la 25 Lei), în limita stocului disponibil
 • Homeopatia pediatrică este disponibilă la prețul promoțional de 15 Lei (de la 25 Lei), în limita stocului disponibil.
 • Pacientul, nu tratamentul este disponibilă la prețul de 15 Lei (de la 25 Lei), în limita stocului disponibil.
 • În întreaga lună ianuarie, pentru orice achiziție de cărți, cu valoare de minim 100 Lei și peste, veți primi GRATUIT cartea ”Petrecerea Rozei” (carte pentru copii, de colorat și citit, preț 20 Lei) și o carte la alegere, dintre două titluri ”Întărirea imunitară” și ”101 întrebări și răspunsuri despre homeopatie” (menționați în formularul de comandă pe care o doriți).
  Așadar, beneficiați de 2 cărți GRATUITE, pentru orice fel de achiziție de carte în valoare de peste 100 Lei în această perioadă de OFERTĂ!

Profitați de ocazia LICHIDĂRII STOCURILOR pentru a vă completa colecțiile cu cărți informative, practice și utile!

Și pentru a face daruri celor pe care îi iubiți!

Cărțile rămân cel mai frumos și util dar, indiferent de ocazie!

Carti

Dislexia

25 RON + taxa expediere

Comanda carte Detalii carte

Formular de comanda

Selectati Titlul cartii/cartilor - apasati tasta Ctrl + click(Windows) / Cmd + click (Mac OS) pentru selectie multipla  Expediere prin:

  captcha