Ofertă Specială de Sărbători – perioada 1-21 decembrie 2016

 • Manualul Școlii Sănătate 5D – la prețul promoțional de 70 Lei (în loc de 95 Lei)
  (este o ofertă unică, pentru că acest Manual conține foarte multe informații, de foarte bună calitate, într-o prezentare grafică atractivă și cu utilitate practică reală, testată și probată pe sute de persoane. Nu este nevoie să fiți elevi ai Școlii Sănătate 5D pentru a deține Manualul, îl puteți folosi pentru studiu individual și pentru propria cunoaștere).
 • Colecția Curcubeu – 7 cărți de homeopatie, descriind Metoda Senzațiilor dupa R. Sankaran și aducând informații sintetice, clare și utile oricărui practician homeopat – la prețul promoțional extraordinar de 160 Lei (în loc de 180 Lei)
 • Pachetul ”Introducere în homeopatie și medicina naturală – cu 3 cărți: 101 Întrebări și răspunsuri de homeopatie, Homeopatia pediatrică și Întărirea imunitară – la prețul promoțional extraordinar de 50 Lei (în loc de 75 Lei)
 • Pachetul ”Cunoaștere – cu 3 cărți: ”Sănătate 5D”, ”De la Celulă la Univers” și ”Oboseala cronică” – la preț promoțional de 70 Lei (în loc de 95 Lei)
 • Pachetul ”Gemoterapie  – ”Compendiul de Gemoterapie clinică”, Pitera și ”Gemoterapia de la A la Z” – la prețul promoțional de 90 Lei (în loc de 110 Lei)
 • Orice carte individuală de pe site va avea o reducere de 10 Lei, doar în perioada 01-21 decembrie 2016
 • Pentru orice comandă peste 100 Lei – beneficiați de un cadou special din partea dr. Sorina Soescu – un ”Talisman de vindecare” personalizat.

Carti

Dislexia

25 RON + taxa expediere

Comanda carte Detalii carte

Formular de comanda

Selectati Titlul cartii/cartilor - apasati tasta Ctrl + click(Windows) / Cmd + click (Mac OS) pentru selectie multipla  Expediere prin:

  captcha