Recunoștință

Lansarea cărții ”Misiunea” de Zyanna Orinda sămbătă dimineața, pe 3 noiembrie 2018 a fost o întâlnire de suflet și iubire. M-am întâlnit cu mine însămi, în peste 50-60 de persoane diferite, care au trecut pe la Vitality Studio din Constanța pentru carte și o îmbrățișare, de la inimă la inimă.
Citeste mai mult

Roadele toamnei

1) CARTEA ”MISIUNEA” de Zyanna Orinda

Anul acesta am scris prima carte sub numele de Zyanna Orinda, care este numele Intelin-ului (inteligentei interioare), al corpului / celulelor mele. Cu alte cuvinte, este numele pe care l-a găsit corpul meu în comunicarea cu mine însămi. Când numești ceva îi dai o IDENTITATE. Și te poți raporta la ceva care este ”numit”. Așa încât, dialogul meu cu propriul corp a devenit mult mai eficient de când am făcut cunoștință ”de la nume la nume”. - Bună, eu sunt Sorina! - Bună, și eu sunt Zyanna Orinda! Așa a început o nouă etapă de experiențe, o etapă plină de joc și de culoare. Culorile, desenele și vibrația copilăriei s-au reîntors în viața mea. Odată cu noua etapă a vieții a apărut și această carte ”Misiunea” scrisă și ilustrată de Zyanna Orinda Desenele care sunt incluse în carte modifică reacția fizică a corpului. Privindu-le, veți avea diferite senzații și reacții directe. Am observat că se mai întâmplă acest lucru și atunci când contemplu alte desene sau peisaje și am realizat că este o diferență între desene ”vii” și desene ”fără viață”. Am putut să-mi dau seama când ceva s-a creat ”prin mine” sau când EGO-ul meu a încercat să intre pe fir și să facă el ce a învățat și știa mai bine. Și cititorii vor realiza acest lucru parcurgând cartea ”Misiunea”. Sunt fericită să vă ofer tuturor celor deschiși o carte VIE - cu un text care va ajunge direct la Sufletul vostru și la celulele corpului (pentru că MINTEA îl va primi cam șocată și neîncrezătoare) - și cu desene care schimbă vibrația. Desenele ”vindecătoare” sunt desene care vă fac să vă puneți întrebări, să căutați să înțelegeți: cum se poate să simt asta sau asta? Tirajul acestei cărți este foarte mic, sunt disponibile doar un număr redus de exemplare (pentru că este o carte cu grafică specială și condiții deosebite editoriale). ”Misiunea” este un dar de energie, de la Intelin-ul Zyanna Orinda către alți Intelini Cartea va fi disponibila pe comenzi directe la adresa CentrulNaturaConsultanta@gmail.com doar în perioada 15 octombrie - 3 noiembrie 2018. Prețul cărții este de 90 de lei, plus cheltuielile de transport. Pe data de 3 noiembrie, vom face și o mică lansare în cadrul unui eveniment organizat de studioul Vitality din Constanța (informații suplimentare pe site-ul www.vitalitystudio.ro).

2) NOUA ADRESĂ DE CORESPONDENȚĂ

În vederea ușurării conexiunii cu toți cei care ne-au fost alături în ultimii 20 de ani de activitate, dorim să vă punem la dispoziție o nouă adresă de mail. CentrulNaturaConsultanta@gmail.com Dacă doriți CONSULTANȚĂ pentru stil de viață sănătos - menționați la subiectul mail-ului - CONSULTANȚĂ. (Nu trimiteți fișe medicale sau mesaje lungi - doar explicați pe scurt ce doriți; după ce primiți răspuns, se continuă corespondența); Pe această adresă se vor trimite și solicitările de control (ale persoanelor aflate deja în tratament), dar și cele pentru consultații noi. Dacă doriți să primiți o carte (din cele existente pe www.centrulnatura.ro) - menționați la subiectul mail-ului COMANDĂ CARTE. Nu uitați să trimiteți adresa și nr. telefon (pentru Fan Courier) unde doriți să primiți cartea (cărțile) comandate. Pentru orice alte SOLICITĂRI - menționați la subiectul mail-ului DIVERSE Ne străduim să răspundem la mail-uri și solicitări în timp util și cât mai eficient. Vă rugăm ca începând de astăzi să NU MAI FOLOSIȚI alte adrese de mail / corespondență. Nu trimiteți mesaje pe Whats upp, SMS sau telefonice sau pe orice alte canale de legătură. Vom răspunde exclusiv la mesajele trimise pe adresa CentrulNaturaConsultanta@gmail.com Vă mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături, în efortul nostru de ORDONARE și re-echilibrare, pe care îl presupune procesul de vindecare. Vă dorim tuturor zile minunate de toamnă, să vă bucurați de culorile uimitoare ale Naturii și de soarele care ne răsfață în mijlocul lunii Octombrie! Cu prietenie, Dr. Sorina Soescu și Sergiu Soescu Echipa Centrului Natura Constanța

Pauza 2 octombrie 2018

Pauzele sunt binevenite. Când te oprești din alergare, îți poți trage sufletul și începi să fii mai atent la ce se întâmplă în jur. După ce m-am oprit dintr-o activitate aglomerată la cabinetul de consultații, am constatat că erau foarte multe de aranjat în viața mea. Foarte multe. Detalii pe care le neglijasem de ani și care îmi îngreunau, zi de zi, energia și starea de bine. După o lună de gestionare zilnică a detaliilor, hârtiilor, obiectelor, relațiilor și altor amănunte deloc plăcute, dar necesare, am constatat că nu-mi ajunge deloc pauza propusă. Am constatat că de o lună întreagă nu m-am odihnit mai deloc, ci m-am ocupat de fel și fel de treburi neterminate legate de gospodărie, acte, de propria persoană și de multe dintre relațiile mele. Așa încât, voi prelungi perioada de pauză de la activitatea medicală până la finalul acestui an. Deocamdată. Am multe idei noi, creatoare, dar realmente n-au avut loc să fie materializate. A apărut și o carte nouă, absolut specială, dar nu am timp să o prezint și lansez așa cum merită. Încă este multă ”curățenie” de făcut, pentru că atunci când alergi și permiți vieții să te trăiască, în loc să-ți trăiești conștient viața, faci multe greșeli, acumulezi multe mizerii, creezi încurcături și confuzii. În corpul nostru, procesul este asemănător. Așa se adună mucusul, acizii și reziduurile ce ne îmbolnăvesc și îmbătrânesc. În prezent, mai am de muncit la curățenie și ordine, pentru a creea loc noului și imaginației. Vă mulțumesc tuturor celor care îmi sunteți alături, prin cuvinte de iubire, prin energie de susținere și prin prezențe luminoase, în toată această perioadă de schimbare, transformare și metamorfoză. Să ne reauzim cu bine la începutul anului 2019. Până atunci, puteți apela la colegele mele, dr. Liliana Plăeșu și dr. Cătălina Rudencu, ce oferă consultații de homeopatie în cabinetul din Str. Poporului 18 - Constanța. Și puteți folosi toate cărțile editate și tipărite de Fundația SIMILE Constanța (www.centrulnatura.ro) și disponibile la partenerii noștri de distribuție. Vă îmbrățișez pe toți și m-aș bucura să ne regăsim din ianuarie 2019, cu forțe proaspete și o vibrație de bucurie copilărească! Din inimă, Sorina Soescu

ANUNȚ

Începând din 29 august, cabinetul de homeopatie al Centrului Natura din Str. Fulgerului 79 se va închide definitiv. Este un final al unui parcurs de 20 de ani, început în dorința de a susține și sprijini pe cei în suferință, cu remedii naturale și sfaturi de viață sănătoasă. Întregul inventar, fișele pacienților și remediile homeopate se regăsesc în noul Cabinet de homeopatie al dr. Liliana Plăeșu și dr. Catălina Rudencu, din str. Poporului 18, Constanța. Pentru programari de consultatii homeopatie pediatrică (dar nu numai) apelați la dna dr. Plăeșu (plăeșuliliana@yahoo.com) Iar pentru programări de consultații de homeopatie adulți apelați la dna dr. Cătălina Rudencu (catalinarudencu@yahoo.com) Dr. Sorina Soescu va lipsi în luna septembrie și nu va oferi consultații electronice sau de o altă formă. După reorganizare și odihnă, va reveni cu informații (pe acest site) cu privire la activitatea viitoare. Vă mulțumim că ați fost alături de echipa Centrului Natura Constanța timp de 20 de ani - de la începutul activității de consultații (în sediul din str. Cișmelei și apoi în sediul din str. Fulgerului, Constanța). Suntem recunoscători că am învățat și evoluat împreună și că astăzi suntem mai puternici, avem multe informații și experiențe și știm cu siguranță cât de extraordinar este corpul omenesc. Continuați să aveți încredere în Viață. Întotdeauna Viața ne ghidează.

Recomandare de cărți foarte importante!

Vă recomand cărțile lui Lauren Hubele - Gemoterapia pentru toți - Îngrijiri acute și Susținerea imunității la bebeluși și copii mici (https://www.gemoterapie.ro/carti-gemoterapie.html)
Într-un format simplu, practic și clar, aveți în aceste cărți scheme de tratament pentru orice tip de urgență ce poate fi stăpânită la domiciliu (febră, tuse, otită, bronșită etc etc). Sunt cărți foarte utile pentru toți cei care doresc să folosească în continuare remedii naturale pentru susținerea imunității la copii și adulți.

SUNTEM ÎNTREGI - Partea a 2-a

După ce trecem prima probă, legată de acceptarea morții a ceea ce trebuie să moară și eliberarea ”mamei prea bune”, a mamei excesiv de protectoare, ne continuăm parcursul inițiatic (cel care ne duce din starea de naivitate, de copilărie și gândire magică, în starea de adult, ce-și asumă responsabilitatea completă pentru sine).
Citeste mai mult

SUNT ÎNTREG

Căutarea naturală a Sufletului fiecăruia dintre noi este după ÎNTREGIRE. Trăim o viață întreagă cu senzația că „lipsește ceva”, că ”nu este suficient” în noi înșine, că „nu suntem întregi”. Din această senzație apar stările de lipsă de valoare, de lipsă de încredere și indecizia.
Citeste mai mult

Nu ratați participarea la Evenimentele speciale ale ANULUI 2018

Centrul natura

Articole

newsletter

Aboneaza-te la newsletter, pentru a fi la curent cu ultimele noutati din lumea Sanatatii Naturale.

Produse din SHOP

© 2011 - 2018 Fundatia Simile. Toate drepturile rezervate.

Sprint Pharma detine o gama larga de suplimente alimentare si suplimente nutritive 100% naturale ce va ajuta in ameliorarea diferitelor afectiuni de care suferiti.
Fie ca vine vorba de pietre la rinichi, prostata, afectiuni ale ficatului, circulatie, afectiuni ale articulatiilor, digestie, colici abdominale ale bebelusilor, memorie scazuta, colesterol sau raceala si gripa, la Sprint Pharma gasiti suplimentele alimentare naturale de care aveti nevoie.